Steffen Brørby er ansatt som ny konserndirektør for HR og organisasjon i OBOS. Foto: OBOS

Steffen Brørby er ansatt som ny konserndirektør for HR og organisasjon i OBOS. Foto: OBOS

Ny konserndirektør til OBOS

OBOS henter Steffen Brørby fra Orkla som ny konserndirektør for HR og organisasjon.

– Brørby har lang erfaring fra HR-faget og jobber i dag som senior vice president HR på konsernnivå i Orkla. Der har han over flere år har hatt lederstillinger innen fagfeltet i ulike deler av Orkla-konsernet. Brørby har i tillegg en lang karriere bak seg fra forsvaret, i tillegg til helsevesenet, skriver OBOS i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å bli en del av OBOS og bidra med mine erfaringer innen organisasjonsutvikling og bygge videre på den solide historien OBOS som selskap forvalter. OBOS har en helt spesiell rolle i boligutviklingen i Norge og har et samfunnsansvar som få andre bedrifter kan vise til. Jeg ser frem til å jobbe med en organisasjon som spiller en avgjørende rolle for at så mange som mulig skal få realisert boligdrømmene sine, sier Steffen Brørby i meldingen.

Brørby tiltrer jobben som konserndirektør for HR og organisasjon i OBOS fra 1. mai 2023.

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj ser fram til å få Brørby med på laget.

– Jeg er veldig glad for at Steffen Brørby har takket ja til å bli en del av konsernledelsen og teamet i OBOS. Brørby kommer med en bred kompetanse innen arbeid med HR og organisasjon i et stort, komplekst selskap med virksomhet i flere land. Det å ha erfaring med å jobbe med produktivitets- og medarbeiderutvikling knyttet til ulike yrkesgrupper, alt fra produksjonsarbeidere i industrien til spesialister med akademisk bakgrunn, er viktig i en organisasjon som OBOS. Denne erfaringen er spesielt viktig i den omstillingstiden OBOS vil stå overfor de neste årene, uttaler konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj i meldingen.