Ny Jernia-butikk på Gran

Jernia fortsetter veksten og åpner 13. juni en ny butikk i hjertet av Hadeland.

– Vi har mottatt mange henvendelser rundt etablering på Gran. Nå er vi her og vi gleder oss til å åpne dørene og ta imot kundene, sier Britt Aas Fidjestøl, kjededirektør i Jerniakjeden.

Jernia satser stort med nye butikker og konsepter. Til arrangementet Gla’dagene åpnes butikken kl. 10.00 på Granstunet i Smiegata 2. Gjennom hele dagen blir det gode tilbud, kampanjer og morsomme aktiviteter for besøkende.

– Jernia gir Granstunet en ekstra dimensjon gjennom sitt spekter av produkter og tilbud. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger rundt etableringen og kan bekrefte at de er etterspurt. Vi ønsker Jernia hjertelig velkomne og gleder oss stort til åpningen, sier Bjørg Lomsdalen Næss, senterleder Granstunet.

– Vi ønsker å bidra til at folk på Gran lykkes med oppgaver i hjemmet enten du skal vaske ute, male, bake, grille, klippe plen, koke eller steke. Våre erfarne og kompetente ansatte har derfor stort fokus på å gi kundene de rette rådene med hensyn til valg av produkter og løsninger, sier Fidjestøl.