Ny daglig leder for Dark Stavanger

1. juli trer Jostein Korsnes inn i rollen som ny daglig leder for arkitektkontoret Dark Stavanger.

Korsnes har de siste 12 årene ledet arkitektgrupper i Bergen og Stavanger og vært kontorleder hos Asplan Viak i Stavanger.

— Oppstarten av Dark Stavanger er det mest spennende som har skjedd i arkitektmiljøet i vår region på lang tid. Jeg har fulgt med på Dark i mange år og mener det er et av de mest kvalitetsorienterte arkitektmiljøene i Norge. Når det kommer til bærekraftige løsninger og samfunnsansvarlig prosjektutvikling er Dark helt i front i samtidens by- og regionsutvikling i Norge. Da jeg fikk muligheten til å lede satsingen i Stavanger, var det bare å kaste seg på, sier Korsnes i en pressemelding.

Dark Stavanger har i skrivende stund 11 ansatte og ble startet høsten 2018. Det tverrfaglige kontoret har både arkitekter, interiørarkitekter og landskapsarkitekter under samme tak. Korsnes har et tydelig mål for det nye kontoret.

— Mitt mål for Dark Stavanger er at vi skal være en foretrukket samarbeidspartner for ambisiøse byggherrer. Vi er et arkitektkontor som leverer helhetlige prosjekter innen alle arkitektfag med fokus på høy livskvalitet og ansvarlig samfunnsutvikling. Vi skal fortsette å fokusere på sosial bærekraft, leveransedyktighet og prosjekter som gir livskvalitet. Også skal vi ha det gøy med alle vi utvikler prosjekter sammen med.