Nyansatte Håkon Moslet og founding partner og arkitekt Henning Sunde i Rodeo arkitekter. Foto: Anne Valeur

NRK-profil ny leder for innovasjon i Rodeo arktiekter

Rodeo arkitekter henter Håkon Moslet fra NRK til en nyopprettet stilling som leder for innovasjon og utvikling.

Moslet har en rekke år bak seg i NRK, der han blant annet har vært musikksjef i P3, og har bygd opp et nyskapende TV- og innholdsmiljø i kanalen. Han har vært ansvarlig for flere suksesser, blant annet Skam og Line fikser kroppen, og har jobbet med endringsprosjekter i NRK Nyheter og Sport, skriver Rodeo arkitekter i en pressemelding.

- Vi har gleden av å ønske Håkon Moslet velkommen som leder for innovasjon og utvikling i Rodeo. Rodeo har alltid vært kjent for å tenke utafor boksen, noe som også kjennetegner Håkon. Med sin bakgrunn og kompetanse som journalist, prosjektutvikler og senere studier innen innovasjon og ledelse har Håkon utvist et blikk for samfunnsutviklingen som vi ser fram til å bruke i våre prosjekter, sier daglig leder Timon Linderud i meldingen.

Moslet blir en del av Rodeos samfunnsvitenskaplige team, der han skal jobbe tett med faglig leder og miljøpsykolog Aga Skorupka, kultursosiolog Knut Schreiner og nyansatt samfunnsgeograf Eilert Ellefsen. Moslet skal styrke Rodeo på blant annet innsiktsarbeid, læring og kompetanse, formidling og nytenkning.

- Jeg kan ikke tenke meg noe mer spennende felt å gå inn i 2021 enn byutvikling. Dette er hjertet av samfunnsutviklingen, og berører mange av de mest spennende og brennbare utfordringene i vår tid, som mobilitet, sirkularitet og teknologisk utvikling. Rodeo er en uredd og smart aktør i dette feltet. Det er en glede å få gå inn i ringen med dem, sier Moslet i meldingen.

Med blant annet utviklingen av Grønlikaia i Bjørvika, planleggingen av Fornebu brygge og akvarium, Norges høyeste bygg ved Oslo S, campusutvikling på UiO og revitalisering av Bryggen i Bergen er det mye spennende i sving i Rodeo, melder selskapet.

- Som arkitekter jobber vi med oppgaver som vil påvirke folks omgivelser og måten vi lever, bor og jobber i mange tiår fremover. Derfor har vi alltid hatt fokus på å integrere folk med et annet faglig blikk i kontoret og her sitter Håkon på en unik kompetanse og forståelse av samfunnet, sier founding partner og arkitekt Henning Sunde i meldingen.

- Og så er vel arkitektur og byutviklingen den nye rocken, så dette blir en helt naturlig overgang for Håkon, avslutter han.