NRC Group søker kommunikasjonssjef

NRC Group er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, med sterk tilstedeværelse i Norge, Sverige og Finland. Selskapet er en totalleverandør av banerelaterte tjenester, i tillegg til å levere tjenester til all transportrelatert infrastruktur som vei, havn, kai, broer og tunneler. Tjenestene inkluderer prosjektering, grunnarbeid, sporarbeid, sikkerhet, elektro, telecom og signal samt miljøtjenester som sanering og gjenvinning. NRC Group har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2011, og er i dag den ledende entreprenør innen baneinfrastruktur i Norden.

Firma NRC Group Norge
FylkeOslo, Viken
StedLysaker
Søknadsfrist12.02.2020

Vil du jobbe med bærekraft og samfunnsansvar i Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur?

NRC Group er et selskap i sterk vekst og nå søker vi en ambisiøs kommunikasjonssjef for konsernet. Som kommunikasjonssjef i NRC Group vil du være sentral i å realisere NRC Groups strategi. Du vil forme hvordan NRC jobber med kommunikasjon opp mot våre interne og eksterne interessenter. Les intervjuet med CEO i NRC Group, Henning Olsen her

Vi har virksomhet i Norge, Sverige og Finland og din hovedoppgave blir å sette de overordnede føringene for hvordan vi utvikler NRC Group som merkevare og være ansvarlig for å utvikle og implementere vår kommunikasjonsstrategi. Du må kunne utarbeide pressemeldinger, børsmeldinger, kvartalsrapporter og annen investorinformasjon. En viktig del av kommunikasjonen blir å bidra til at NRC bygger en sterk enhetlig kultur basert på våre verdier omsorg, troverdighet og gründersjel. Arbeidet gjøres i tett samarbeid med våre kommunikasjonsansvarlige i landorganisasjonene, og en viktig del av rollen er å utfordre og støtte disse. I tillegg til å være deres faglige leder er det viktig at du er operativ og kan produsere og publisere innhold selv. Du vil også, i samarbeid med leder for employer branding og talentutvikling, jobbe med hvordan vi kommuniserer for å tiltrekke oss de beste arbeidstakerne i tiden fremover.

Som person er det viktig at du er særlig god til å samarbeide og har stor arbeidskapasitet. Du tar ofte initiativ og engasjerer deg for det du jobber med. Ellers er du tydelig, strukturert og resultatorientert i din arbeidsmetode.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Solid erfaring med kommunikasjon på både operativt og strategisk nivå
 • Flink til å tenke helhetlig og strategisk, men også handlekraftig og god på gjennomføring
 • God forretnings- og organisasjonsforståelse
 • Kunne vise til gode resultater innenfor tilsvarende arbeidsoppgaver
 • Meget gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner (norsk og engelsk)
 • Relevant utdannelse

Vi tilbyr:

 • Faglig og personlig utvikling i et spennende konsern
 • Spennende arbeidsoppgaver i en rolle du kan være med å forme selv
 • Et godt arbeidsmiljø preget av kompetanse, ansvarlighet og nyskaping
 • Mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn
 • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger

Arbeidssted vil være Lysaker, noe reising må påregnes. Stillingen rapporterer til CEO i NRC Group.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Søk på stillingen

Har du øvrige spørsmål, kontakt våre rådgivere i Teft:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no

Vis flere stillinger: