KS/HMS-direktør Kirsten Skaare og daglig leder Hans Olav Storkås i NRC Norge. Foto: NRC Norge

NRC Group Norge ISO-sertifisert

NRC Group i Norge har blitt ISO-sertifisert for standardene ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.

I tillegg er det gjennomført resertifisering av ISO 3834-2:2005.

- Sertifiseringene har blitt gjort for NRC Norge AS, NRC Anlegg AS og NRC Bane AS - og selskapene mottok sertifikatene rett før jul, heter det i en pressemelding fra selskapet.

ISO standardene omfatter Ledelsessystemer for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø, samt resertifisering av standarden for Kvalitetskrav for smeltesveising av metalliske materialer.

- Vi har utviklet systemene våre i tråd med disse standardene og har i lengere tid jobbet i henhold til de, men nå kan vi også vise ved sertifikatene at vi faktisk etterlever prinsipper og prosesser satt i standardene. Selve sertifiseringsprosessen har vært veldig nyttig for oss, og har i så måte vært en forbedringsprosess for vår virksomhet, sier Kirsten Skaare, KS/HMS-direktør i NRC Norge AS.

- Det at vi nå har fått sertifikatene viser oss som en ryddig og seriøs aktør, og det vil absolutt øke vår troverdighet i markedet. Det vil også tinge kontinuerlig forbedring for oss, men det ser vi på som utelukkende positivt. Vi skal være en lærende organisasjon, og revisjoner i forhold til standarder hjelper oss med å ha fokus på våre prosesser. I tillegg til de fire ISO-sertifikatene vi nå har fått er vi også i gang med å bli sertifisert i henhold til ISO 37001 som går på anti-korrupsjon, sier daglig leder Hans Olav Storkås i NRC Norge.