Martine Sang Jonsson. Foto: NRC

NRC Group Norge blir med i Diversitas

NRC Group Norge har blitt en del av Diversitas, Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsbransjen.

Med dette forplikter selskapet seg til å jobbe målrettet med holdningsendringer i bransjen, skriver NRC Group Norge i en pressemelding.

- Det å være et inkluderende selskap der det er rom for mangfold har alltid vært viktig for oss, sier Arild Moe, administrerende direktør i NRC Group Norge i meldingen.

- Deltagelse i Diversitas vil få oss til å sette ytterligere fokus, lære mer og jobbe aktivt for endring i vårt selskap så vel som i bransjen. For å gjennomføre en holdningsendring i en bransje hvor kjønnsbalansen er såpass skjev er det viktig at vi står sammen om dette. Vi ser frem til å bli inspirert av de andre partnerne i Diversitas og samtidig dele våre erfaringer, legger han til.

Martine Stang Jonsson, prosjektleder i NRC Group Norge sin anleggsdivisjon, er enig i at mangfold og inkludering er essensielt.

- Som prosjektleder i NRC Group Norge opplever jeg at jeg får like muligheter som mine mannlige kolleger. Det er engasjement som verdsettes, og de som har lyst på utfordringer og karrieremuligheter får det - uavhengig av kjønn, eller andre faktorer som etnisitet og religion, sier Jonsson. Samtidig oppfordrer hun flere jenter til å søke seg til bygg- og anleggsbransjen.

– Vi er stolte over å ha fått med oss NRC Group som partner inn i Diversitas. For å kunne fortsette arbeidet mot en bygg og anleggsbransje som er for alle, trenger vi bedrifter som NRC som setter mangfold på agendaen. Sammen jobber vi for en inkluderende bransje som skal være for alle etnisiteter, religioner, kjønn, ulike legninger, erfaringer og kompetanser, sier styreleder Metha M. Rosengren Leonhardsen i Diveristas i meldingen.