Norgeshus tok fjerdeplassen i Great Place To Works kåring for 2019. Foto: GPTW

Norgeshus kåret til en av landets beste arbeidsplasser

Tirsdag kveld offentliggjorde Great Place to Work oversikten over Norges beste arbeidsplasser for 2019. Boligbygger Norgeshus tok fjerdeplassen for andre år på rad i kategorien store virksomheter.

Det skriver Norgeshus i en pressemelding.

Konsulentselskapet Sopra Steria tok førsteplassen foran Reitangruppen og konsulentselskapet Bouvet. Les mer om de rangerte bedriftene her.

Administrerende direktør i Norgeshus Dag Runar Båtvik sier seg godt fornøyd med kåringen. Vivi Fuhr Hjelde, HR- og organisasjonssjef i Norgeshus, understreker at det ligger mye arbeid bak.

– At vi nok en gang hevder oss helt i toppen av denne kåringen er selvfølgelig gledelig, men for oss er Great Place to Work først og fremst en medarbeiderundersøkelse som vi bruker som et verktøy for å bli bedre på folk. Vi har benyttet oss av medarbeiderundersøkelsen fra GPTW i flere år, og ser av resultatene at vi har hatt en fremgang på de områdene vi har valgt å jobbe med. Vi vet at for å få et godt arbeidsmiljø, må vi jobbe kontinuerlig med resultatene. Vi er allerede godt i gang med å jobbe målrettet mot det vi har som ønske å forbedre oss på i år. Selv om våre resultater nå sier at de aller fleste som jobber i Norgeshus har et svært godt arbeidsmiljø, er vi veldig bevisst på at vi også kan bli bedre på flere områder. Så det er nå jobben virkelig starter, sier Hjelde.

I kategorien for mellomstore virksomheter tok Eiendomsmegler 1 Midt-Norge førsteplassen, Webstep andreplassen og Finn.no tredjeplassen. Blant de små virksomhetene tok Mnemonic førsteplassen, Uniconsult andreplassen og Iterate tredjeplassen.

Blant de minste bedriftene, med færre enn 50 ansatte, tok Symetri Collaboration, som jobber med å utvikle BIM-løsninger, førsteplassen, Bristol-Myers Squibb Norway tok andreplassen og Catalystone Solutions tredjeplassen.