Christian Nørgaard Madsen.

Christian Nørgaard Madsen.

Nørgaard Madsen tar over Oslo-entreprenør

Christian Nørgaard Madsen er ansatt som daglig leder i Georg Andresen & Sønner AS.

Entreprenørfirmaet Georg Andresen & Sønner AS (GAS) har ansatt sivilingeniør Christian Nørgaard Madsen (57) som ny daglig leder, skriver de i en pressemelding.

Madsen tiltrer stillingen 9. august 2021. Han er utdannet ved daværende NTH i Trondheim og spesialiserte seg innen fornybar energi, varmepumper og bærekraftige løsninger i bygninger. Han kommer fra stilling som visekonsernsjef i Hæhre & Isachsen Gruppen der han siden nyttår har vært daglig leder i HI Tomteutvikling AS. I perioden 2012-2019 var han konsernsjef i Multiconsult ASA. Tidligere erfaring spenner fra entreprenørvirksomhet, grossistvirksomhet og rundt 30 år i rådgiverbransjen i Norge og Skandinavia.

- Vi ser frem til Madsen starter i sin nye jobb etter sommeren og har tro på at hans bransjeerfaring og fagbakgrunn kan bidra til at Georg Andresen & Sønner tar nye utviklingsskritt som sikrer lønnsom vekst i et marked som etterspør bærekraftige løsninger, god kundedialog og nye entreprise- og samhandlingsformer, sier styreleder Georg Andresen i meldingen.

- Jeg ser virkelig frem til å starte i den nye jobben sammen med mange dyktige kolleger, sier Madsen.

- Georg Andresen & Sønner har en lang og spennende historikk siden etableringen i 1915. Historikken, et godt verdigrunnlag, faglig dyktige medarbeidere og eiere som tenker langsiktig og bidrar til at byggebransjen tar sitt ansvar i utviklingen av fremtidsrettede løsninger gir meg sterk motivasjon til å yte mitt beste, både internt og eksternt i bransjen, legger han til i pressemeldingen.