Nordvik Eiendom kjøper Stormyrveien 4-6 i Bodø. Foto: Drone Nord AS
Nordvik Eiendom kjøper Stormyrveien 4-6 i Bodø. Foto: Drone Nord AS

Nordvik kjøper sentral Bodø-eiendom

Nordvik Eiendom har inngått avtale om kjøp av Stormyrveien Eiendom AS som inneholder Stormyrveien 4-6. Dette er naboeiendommen til Bodø storsenter.

Høsten 2020 overtok Nordvik Eiendom nettopp Bodø Storsenter på Stormyra. Torsdag melder de at de også har kjøpt naboeiendommen som ligger vegg i vegg med kjøpesenteret. Eiendommen er på totalt 6.608 m2 med en bygningsmasse på 3525 m2.

Konserndirektør Eiendom, Paal Skaalsvik er fornøyd med investeringen:

– Dette er en eiendom som vi har ønsket oss, med attraktiv beliggenhet midt i Bodøs handelssentrum. Vi gleder oss til å utvikle eiendommen videre og legge til rette for lokal verdiskapning og nye konsepter, sier han i en pressemelding.

Nordvik Eiendom overtar eiendommen 1. januar 2023. Det er ikke klart hvem som skal inn i lokalene etter overtakelsen. I dag er bygget utleid til bilforretningen Sveins Auto.

Nordvik Eiendom er en del av Nordvik Gruppen der selskapene Nordvik AS, M Nordvik AS, Nordvik CAR AS og Nordvik Mobility AS inngår. Konsernet har en omsetning på 1,7 milliarder kroner. Nordvik Gruppen består av bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Steinkjer, Namsos, Kolvereid, Brønnøysund, Mosjøen, Bjerka, Mo i Rana, Fauske, Bodø, Glomfjord, Halsa, Ulvsvåg, Narvik, Harstad, Andøy, Sortland, Svolvær og Leknes.