Konsernsjef i Nordr, Baard Schumann. Foto: Nordr

Nordr solgte boliger for 1,9 milliarder

Eiendomsselskapet Nordr solgte 321 boliger i tredje kvartal 2020.

Dette er på 40 prosent mer enn tilsvarende kvartal i 2020, skriver Nordr i en pressemelding tirsdag.

Salget øker, ifølge meldingen, mest i Sverige. Totalt har Nordr solgt boliger for 1,9 milliarder kroner i tredje kvartal 2020. Antallet boliger i produksjon er 2.028.

Nordr solgte 321 boliger i andre kvartal 2020. Til sammenligning ble det solgt 231 boliger i tredje kvartal 2019 og 264 boliger i andre kvartal 2020. Salget øker mest i Sverige, men også i Norge er det solgt flere boliger i tredje kvartal, skriver eiendomsselskapet i pressemeldingen. Verdien av de solgte boligene i kvartalet var 1,9 milliarder kroner.

– Det er god aktivitet i alle våre satsingsområder, men spesielt gledelig er det at salget øker i Sverige og at Stockholmsområdet ser ut til å løfte seg igjen, sier konsernsjef i Nordr, Baard Schumann.

– Vi har sett svært god mottakelse av de prosjekter vi har startet salget på i kvartalet, og vi kommer raskt til byggestart, sier Schumann.

Antallet boliger i produksjon er nå 2.028 boliger. Salgsgraden for boliger i produksjon er 76 prosent, heter det i pressemeldingen.

Nordr er tidligere Veidekke Eiendom, og ble skilt ut som eget selskap fra 1. september 2020. Selskapet eies av et konsortium bestående av Fredensborg AS, Fredensborg Bolig AS, Norwegian Property ASA og Union Real Estate Fund III Holding AS.