Norconsult i Bergen søker biolog/naturforvalter

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

FirmaNorconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist13.03.2017

Norconsult i Bergen har et spennende, sterkt og kompetent fagmiljø innen Plan. Miljøet består av sivilarkitekter, landskapsarkitekter, geografer, jurist, arkeolog, kunsthistoriker, sivilingeniører og samfunnsplanleggere med god teoretisk kompetanse og solid erfaring fra planleggingspraksis. På Bergenskontoret er det et godt fagmiljø og tett samarbeid mellom plan, arkitektur og landskapsarkitektur, vi har ca 40 ansatte innenfor disse fagområdene.

Stillingen er tilknyttet Planavdelingen. Avdelingen utfører mange krevende oppdrag knyttet til både strategiske analyser og konkrete plan- og utredningsoppgaver. Med bakgrunn i vår kompetanse er det vår styrke å levere tverrfaglige, komplekse, bærekraftige og framtidsrettede planer og løsninger. Gjennom vår spesialkompetanse innenfor innovasjon og prosessledelse bidrar vi til effektive og kreative planprosesser i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vi søker etter en faglig engasjert og initiativrik medarbeider med utdannelse på masternivå innen biologi og/eller naturforvaltning, og med kompetanse innen naturtypekartlegging og arealplanlegging. Både god artskunnskap særlig innen mose og lav, og god kjennskap til norsk plansystem er ønskelig.

Både nyutdannet og personer med arbeidserfaring kan være aktuelle for stillingen.

Det er viktig at søkere behersker norsk språk meget godt, både muntlig og skriftlig. Utarbeiding av rapporter og tekst på bokmål og nynorsk vil være en vesentlig del av arbeidet.

Vi ønsker oss en ny medarbeider med gode faglige og sosiale egenskaper, og som er kunnskapsrik og kreativ. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Bergen sentrum med nærhet til gode offentlige transportmidler og øvrige sentrumstilbud.

Norconsult AS er eid av de ansatte og ingen aksjonær eier mer enn 2% av aksjene. Vi tilbyr alle faste ansatte medeierskap i firmaet.

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Store faglige utfordringer sammen med dyktige medarbeidere
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no

Send søknad

Kontaktperson

Fritjof Stangnes

Seksjonsleder Plan

tlf.: +47 41507954

Send e-post

Vis flere stillinger: