NOC tildeles kontrakt på forpleining i E39-prosjektet i Lyngdal

Arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland har inngått kontrakt på forpleiningstjenester med Norsk Offshore Catering (NOC) for E39-prosjektet Lyngdal øst – Lyngdal vest.

Bogna Aadnevik, innkjøpsleder i Implenia Stangeland. Foto: Implenia Stangeland
Bogna Aadnevik, innkjøpsleder i Implenia Stangeland. Foto: Implenia Stangeland

– Næringsrikt og godt kosthold og er viktig for trivselen og motivasjonen til alle som nå skal bo på brakkeriggen i Lyngdal. NOC har veldig gode referanser fra tidligere prosjekter, og scorer høyt på våre krav til seriøsitet og bærekraft. Det i tillegg til selskapets fokus på bruk av lokale leverandører og kortreiste råvarer veide høyt i evalueringen, sier Bogna Aadnevik, innkjøpsleder i Implenia Stangeland i en pressemelding.

For rogalandsbaserte NOC betyr avtalen ansettelse av flere medarbeidere. Belegget i boligriggen vil følge fremdriftsplaner og aktiviteten på anlegget. NOC vil på topp ha ti personer i aktivitet på anlegget, inkludert to kjøkkensjefer.

– Vi er takknemlige for tilliten arbeidsfellesskapet Implenia Stangeland viser, og vil jobbe for å sikre god velferd, renhold og matservering i forbindelse med prosjektet. Mange av våre gjester oppholder seg i anleggsleirene i lengre perioder og forpleiningstjenestene er en viktig faktor for trivsel og glede på jobb, sier driftssjef i NOC, Ernst Rossebø i meldingen.