Site manager Lars Hauff (f.v.), lærling Niclas Fjellstad, formann Stein Erik Bernes, arbeidsleder Arne Johan Larsen og områdeleder sør/vest Stian Lyngsgård.

Nicklas Fjeldstad fra NCC kåret til årets lærling

Asfaltlærling Nicklas Fjeldstad fra NCC er kåret til årets lærling i Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg (EBA).

Kåringen foregikk torsdag på EBA sitt årsmøte i Bergen på Hotel Norge.
– NCC har tidligere hatt vinnere innen fag som betong og tømmer, men aldri årets lærling. Men i år gikk NCC og Nicklas Fjeldstad fra Begen helt til topps og dette er noe vi er veldig stolte av, sier lærlingeansvarlig i NCC, Even Hedland.

Nicklas Fjeldstad

Fjeldstad ble kåret til årets lærling i asfaltfaget og årets lærling totalt sett.

– Det er også første gang i historien at det kåres årets lærling i asfaltfaget, noe som viser at langsiktig jobbing med profilering av faget virker, sier Hedland.

I begrunnelsen heter det blant annet at Fjeldstad er ambisiøs, lærevillig, og har stort ambisjonsnivå som ligger langt foran læreplanen i faget. Han er dessuten en positiv gutt som er populær ute på utleggerlagene.

– Nicklas er et stort forbilde for mange andre. Fra dag én har han vært «på» og har et stort pågangsmot. Særdeles positivt engasjement, faglig dyktighet og enorm struktur og orden på blant annet sin loggføring. Avdelingen i Indre Arna gjør en kjempegod jobb med sine lærlinger og hele NCC kan være stolte av dette, legger Hedland til.

– Vi er meget stolte av Nicklas og oppfatter Nicklas som meget dyktig, godt likt av alle og han kunne gått opp til fagprøve i dag! Slike lærlinger vil NCC ha, sier områdeleder i NCC Asfalt, Stian Lyngsgård.