Vidar Steinum (salgssjef), ordfør Saxe Frøshaug og varehussjef Roy Johnsen med kamstål og vinkelsliper for å markere offisiell åpning av varehuset. Foto: Neumann ByggFoto: Neumann ByggFoto: Neumann ByggFoto: Neumann ByggOrdfører Saxe Frøshaug og varehussjef Roy Johnsen på omvisning i det nye proffsenteret. Foto: Neumann ByggAdm. dir. Kjell Paulsrud ønsker varehussjef Roy Johnsen og teamet lykke til. Foto: Neumann Bygg

Neumann Bygg åpnet nytt varehus i Askim

22. april hadde Neumann Bygg i Hurrahølet i Askim en forsiktig åpningsfest for å markere at varehuset er ferdigstilt og bygget om til Neumanns nye varehuskonsept.

- Neumann Bygg er et «kyst-linje-selskap» som nå tar steget, satser konseptuelt og verdibasert relativt tungt på Østlandet. Askim og Indre Østlandet er første destinasjon for denne satsingen, sier Kjell Paulsrud, administrerende direktør i Neumann, i en pressemelding.

Ordfører Saxe Frøshaug deltok på åpningen i Askim, og hjalp varehussjef Roy Johnsen og salgssjef Vidar Steinum å klippe snoren.

I likhet med de tre foregående nyåpningene hos Neumann Bygg det siste året, så legger den rådende koronapandemien en demper på festlighetene, og det var ikke planlagt noen stor åpningsfest som normalt samler mye folk.

- Det er spesielle tider om dagen, men det har likevel ikke hindret oss i å gjennomføre ombyggingsprosjektene våre det siste året, og det med smittevernhensyn ivaretatt underveis, sier en fornøyd prosjektleder Kristian Wigen.

- Vi har fått akkurat det varehuset vi ønsket oss for å tilby et godt og bredt sortiment sammen med effektiv logistikk og et utvalg tjenester som hjelper proffen å gjøre jobben sin, sier varehussjef Roy Johnsen.

Shark Eiendom har stått for utviklingen av prosjektet.