Jørn Vidar Johansen og Ruben Jensen på årsmøtet.

NESO med rekordhøy omsetning

Eivind Olsen fra Storegga Entreprenør AS ble valgt inn som nytt styremedlem under NESOs årsmøte, hvor organisasjonen for første gang kunne vise til mer enn 50 millioner i omsetning.

Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon SA (NESO) kan se tilbake på et år med rekordhøy aktivitet i 2019. Det sørget for omsetningsrekord på 50,1 millioner kroner, som er en økning på 21 prosent fra året før. Årsresultatet for 2019 endte på 5,4 millioner kroner. Samtidig øker medlemsmassen og består nå av 133 bedrifter fra Trøndelag i sør til Finnmark i Nord, ifølge tall som ble presentert under NESOs årsmøte nylig.

NESOs 34. årsmøte skulle opprinnelig gått av stabelen i Harstad 14. mai, men ble utsatt som følge av koronakrisen. For første gang siden etableringen i 1986 måtte årsmøtet derfor gjennomføres uten en eneste delegat fra medlemsbedriftene fysisk til stede. Representanter fra bedriftene fikk derimot følge årsmøtet som live tv-sending fra NESOs administrasjon i Svolvær, hvor de samtidig kunne delta med innspill og stemmegivning i de ulike årsmøtesakene via Teams.

– Vi har blitt godt vant med å gjennomføre Teams-møter på nett de siste månedene. Ei livesending som dette, produsert med tre filmkameraer og med direkte samhandling med medlemmene, er imidlertid digitalt nybrottsarbeid for oss. Jeg er lettet over at det hele gikk så bra, sier administrerende direktør i NESO, Ruben Jensen i en pressemelding.

– Jeg syntes det gikk helt strøkent. Administrasjonen har gjort en kjempejobb og den tekniske staben sørget for en knirkefri avvikling, sier styreleder i NESO, Jørn Vidar Johansen.

Eivind Olsen

Under årsmøtet ble Eivind Olsen fra Storegga Entreprenør valgt inn som nytt styremedlem i NESO, etter at Espen Haugen fra Aktør som bygger går ut.

Det nye styret i NESO ser nå slik ut:

1. Styreleder: Jørn Vidar Johansen, Gunvald Johansen Bygg AS (Bodø)

2. Styremedlem: Bodil Kanstad, Kanstad Trelast AS (Lødingen)

3. Styremedlem: Eivind Olsen, Storegga Entreprenør (Andslimoen)

4. Styremedlem: Stian Svendsen, Byggmester Geir Svendsen AS (Alta)

5. Styremedlem: Per Kristian Skaret, GL Bygg AS (Overhalla)

Vararepresentanter

1. Vara: Patrik Bones Olsen, Protan Takservice (Nordland)

2. Vara: John-Oskar Nyvoll, ECO Nord (Troms)