Illustrasjonsfoto: NCC Industry
Illustrasjonsfoto: NCC Industry

NCC asfalterer for Hovden Hytteservice

På oppdrag for Hovden Hytteservice skal NCC asfaltere Fv 41 Treungen – Vrådal i Nissedal kommune.

Veistrekningen er under utbedring og i løpet av året skal NCC Industry legge rundt 24.000 tonn asfalt på den 20 kilometer lange vegstrekningen langs Nissedalsvannet.

– Vi har allerede startet opp med en liten del av jobben nå rett før påske og vil for fullt dra i gang arbeidet utover i april. Samarbeidet med Hovden hytteservice har fungert svært godt og vi forventer å holde god og sikker fremdrift i prosjektet frem til ferdigstillelse, sier Knut Halfdansen, area manager i NCC Industry, i en pressemelding.

Etter planen skal all asfaltering i prosjektet være gjennomført i løpet av året. Veistrekningen er stengt i forbindelse med utbedringen.

NCC vil hente asfalt fra NCCs asfaltfabrikk i Lidalen utenfor Notodden og i tillegg til et asfaltlag på seks personer, vil arbeidet på det meste kreve 15 semilastebiler for transport av asfalten.

– Logistikk står sentralt i et asfaltprosjekt. Det krever god samhandling i hele prosessen fra asfaltproduksjon, transport og utlegging. Vi har dyktige folk i alle ledd, så vi forventer en svært så smidig gjennomføring, sier Halfdansen.