Styreleder i Byggtjeneste, Jon Karlsen (fra venstre), administrerende direktør i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt og NOBB-ansvarlig i Natre Vinduer, Roger Krogstad.Styreleder i Byggtjeneste, Jon Karlsen (fra venstre), NOBB-ansvarlig i Natre Vinduer, Roger Krogstad, og administrerende direktør i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt.Styreleder i Byggtjeneste, Jon Karlsen.Administrerende direktør i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt.Styreleder i Byggtjeneste, Jon Karlsen (fra venstre), administrerende direktør i Byggtjeneste, Øyvind Skarholt og NOBB-ansvarlig i Natre Vinduer, Roger Krogstad.

Natre Vinduer er årets NOBBer

Vindusleverandør Natre Vinduer er vinneren av utmerkelsen Årets NOBBer 2019.

Årets bruker av Norsk Byggevaredatabase (NOBB) er vindusleverandør Natre Vinduer.

Utmerkelsen ble delt ut under NOBB-konferansen på byggevaremessen Bygg Reis Deg i Lillestrøm torsdag denne uken, og det var styreformann i Norsk Byggtjeneste, Jon Karlsen, som delte ut prisen.

‒ Vinneren får prisen som årets NOBBer fordi de har vist stor endringsvilje og lagt mye arbeid i å oppnå et komplett NOBB-register. De bruker NOBB-kontrakt, har full dekning på bilder og dokumentasjon, og har 8.500 varer i NOBB. Årets vinner har forankret NOBB i organisasjonen, og fortjener derfor utmerkelsen som årets NOBBer, sa Karlsen om vinnerne.

De nominerte til utmerkelsen, i tillegg til Natre Vinduer, var Byggma, Hultafors Group Norge, John O. Borge, Talgø Møre Tre og Paroc Norge.

Natre Vinduer er den 21. vinneren av tittelen Årets NOBBer.

‒ Jeg tror vi vant fordi vi har et bevisst forhold til NOBB. Det har gått fra å være en ting vi var nødt til å gjøre til noe som nå er en viktig del av den daglige driften vår. Vi har skjønt at dette er en database hvor kundene våre faktisk kan hente informasjon om varene våre, og vi har skjønt at god informasjon i NOBB faktisk sparer oss for arbeid, forteller NOBB-ansvarlig i Natre Vinduer, Roger Krogstad.

Han synes det er morsomt at Natre nå blir løftet frem som årets NOBBer.

‒ Dette gir inspirasjon til videre arbeid. Vi har lagt ned en stor innsats i NOBB, men vi er ikke ferdige. Vi opprettholder trykket, sier han.