Nasta har med seg kunder fra Oppland, Hedmark og Buskerud til Conexpo i Las Veas.

Nasta tok med kunder til Vegas

- Dette er en bra tur for relasjonsbygging, sier selger Øystein Myrhaug i Nasta.

Conexpo, årets største og viktigste anleggsmaskinmesse, går av stabelen i Las Vegas denne uken. Byggeindustrien møtte en fornøyd gjeng med Nasta-ansatte og entreprenørkunder fra Oppland, Hedmark og Buskerud.

- Vi er til sammen 15 stykk som reiser sammen, forteller markedsansvarlig Jannike Hansen i Nasta.

Bygger relasjoner

Øystein Myrhaug, Nasta-selger i Buskerud, er strålende fornøyd med utbytte av turen.

- Vi er her for å gå på messe og se på anleggsmaskiner, men minst like viktig er relasjonene vi bygger med kundene våre. Dette er også en mulighet for entreprenørkundene til å bli bedre kjent og utveksle erfaringer, sier han.

Jannike Hansen forteller at de foruten messebesøk, har hatt dagsutflukter til både Death Valley og Hooverdammen.

- Det har vært både interessant og morsomt, kommenter hun.

Hitachi er John Deere

Conexpo-messen i Las Vegas er ikke plassen å reise hvis

Hitachi blir brandet som John Deere i USA. Denne korthekkmaskinen i 35-40 tonns klassen vil Nasta gjerne ha i Hitachi-drakt.

det er Hitachi-nyheter man er ute etter. Det japanske merket blir nemlig brandet som John Deere i USA, og Hitachi har bare noen få maskiner utstilt.

Øystein Myrhaug har imidlertid lagt merke til en John Deere nyhet som han gjerne ser som Hitachi-maskin i det europeiske markedet.

- John Deere har utstilt en korthekkgraver i 35-40 tonns klassen. Den er faktisk også avbildet i Hitachi-drakt på standen og vil muligens komme til Europa. Det vil i så fall være en veldig spennende maskin for oss, sier Myrhaug.

Korthekkbeltegraveren Nasta-selgeren prater om har betegnelsen ZX345 USLC-6 og er utstyrt med steg 4 motor uten dieselpartikkelfilter.

Kanonstart

Øystein Myrhaug, Jannike Hansen og de andre Nasta-ansatte på tur i Las Vegas, har tatt seg en pause fra et norsk marked med ekstremt høy aktivitet. 2017 kan bli et nytt rekordår for Nasta.

- Vi har hatt en kanonstart på 2017. Vi venter nå på å få plass den nye klargjøringshallen i Larvik. Vi må innrømme at vi har utfordringer med å få klargjort alle maskinene vi selger så raskt som vi ønsker, selv om våre lokalavdelinger nå har avlastet Larvik litt på dette området, forteller Hansen.

Hun regner med at den nye klargjøringshallen vil være i drift rundt 1. mai.