Administrerende direktør Tom Johansen i Nasta (t.v), sales Manager i Hamm North Europe, Eugen Richert, og Rune Gulli i Wirtgen Norway, er fornøyd med den nye forhandleravtalen. Foto: Nasta.

Nasta blir Hamm-forhandler

Nasta skal selge Hamm valsetog og komprimatorer til anleggsbransjen.

Hitachi- og Bell-forhandleren Nasta AS og importøren av Hamm, Wirtgen Norway AS, har nylig inngått en avtale om distribusjon og salg av Hamm valsetog og kompakte tandemvalser til grunnarbeider (ikke asfalt), skriver Nasta i en pressemelding.

Daglig leder i Wirtgen Norway AS, Rune Gulli, er svært fornøyd med at Hamm, som siden 2015 har vært verdens største produsent av komprimeringsutstyr for grunnarbeid og asfalt, nå skal markedsføres av Nasta.

– Med denne avtalen vil Hamm-kunder på anleggssiden være sikret en enda bedre oppfølging enn tidligere. Som en av landets største og mest anerkjente leverandører til anleggsbransjen, har Nasta et velsmurt salgs- og serviceapparat som dekker hele Norge. Vi tror at Nasta vil bidra til enda flere og mer fornøyde Hamm-kunder i årene som kommer», sier Rune Gulli.

Administrerende direktør Tom Johansen i Nasta, er også begeistret over avtalen med Hamm/ Wirtgen Norway.

– Mange av våre kunder har lenge uttrykt ønske om å få kjøpe valser og valsetog gjennom oss. Etter flere henvendelser fra ulike produsenter bestemte vi oss for å starte søket etter den rette samarbeidspartneren for Nasta. Gjennom vårt hovedsegment, grunnentreprenørene, lærte vi raskt at Hamm representerer kvalitetsprodukter over hele linjen. Når Wirtgen Norway dukket opp som en mulig samarbeidspartner så falt brikkene på plass. Produktene fra Hamm passer perfekt inn i vår øvrige produktportefølje, og vårt mål om kundenærhet, sier Johansen.