Næringsbygg søker dyktige fagarbeidere innenfor tak- og fasadearbeid

Næringsbygg AS er en del av eiendoms- og entreprenørkonsernet Trym. Som ansatt hos oss blir du en viktig del av et spesialisert og dedikert team med fokus på næringsbygg, samtidig som du nyter fordelene av å tilhøre et stort arbeidsmiljø i et konsern i sterk utvikling. Næringsbygg AS har Trøndelag som hjemmemarked, men vi tar gjerne oppdrag utenfor fylket når vår kompetanse er etterspurt andre steder i landet.

Næringsbygg utfører små og store oppdrag innen næringsbygg-segmentet for private og offentlige byggherrer. Vi er spesielt sterke på bygg i stål- og sandwichkonstruksjoner. Som del av Trym-konsernet er vi rigget for å håndtere alt fra komplekse totalentrepriser til rehabilitering og påbygg.

Firma Næringsbygg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist08.10.2021

Næringsbygg AS består at nærmere 20 dyktige medarbeidere, og på grunn av stor oppdragsmengde ønsker vi nå å forsterke laget med flere fagfolk.

Vi søker etter dyktige, erfarne og allsidige fagarbeidere innenfor faget tak- og fasade. Arbeidet vil bestå av montering av sandwichelement, takplater og beslag - hovedsakelig innen næringsbygg.

Hvem søker vi etter?

Vi søker deg som er glad i fysisk arbeid, har yrkesstolthet, liker å jobbe i team og i tillegg bidrar til et godt arbeidsmiljø. Følgende kompetanse og erfaring må også være på plass:

  • Relevant fagbrev
  • Erfaring med tak- og fasadearbeider
  • God kjennskap til norsk byggeteknikk
  • Minimum førerkort kl. B
  • God norsk fremstillingsevne, både muntlig og skriftlig

Hvorfor skal du jobbe i Næringsbygg?

I Næringsbygg blir du en del av et solid selskap med forutsigbar ordrebok, høy fagkunnskap og et arbeidsmiljø som kjennetegnes av ansatte som trives og er stolte av jobben de gjør. Arbeidshverdagen preges av godt samarbeid og samhold, samt sterkt fokus på HMS og kvalitet på utført arbeid. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer om stillingen?

Ta gjerne kontakt med driftsleder, Erik Nordtømme, på telefon 926 09 593.

Søk stilling

Vis flere stillinger: