Naboen til Sotra

Naboen Utleie AS etablerer ny avdeling på Sotra vest for Bergen.

- Det skjer og skal skje vanvittig mye på Sotra og det er foreløpig ingen andre utleiere med en viss størrelse som er lokalisert der ute, sier Mårten Hatteberg, markedsdirektør i Naboen Gruppen.

Bygg.no har tidligere skrevet om at det skal investeres 20 milliarder kroner i byutvikling på Sotra de neste 10 årene. Det er blant annet planlagt nærmere 6000 nye boliger og omlag 500.000 kvadratmeter næringsareal i prosjektet som har fått navnet Sotra Kystby.

- I dag må man stort sett inn til Bergen for å leie maskiner og utstyr. Det å komme nærmere markedet og i tillegg være først ute tror vi er en fordel, sier Hatteberg.

Naboen har funnet eksisterende arealer på Sotra og utleieselskapet regner med å komme i gang med den nye avdelingen 1. mars.

- Sotra-avdelingen blir en fullverdig Naboen-avdeling på lik linje med det vi har i Stavanger, Haugesund, Bergen og Oslo, opplyser Hatteberg.

Markedsdirektøren kan foreløpig ikke si hvem som skal lede den nye avdelingen, men han opplyser at de har en daglig leder på gang.