Raymond Myrland blir direktør for Region Øst i Mestergruppen.

Myrland slutter i Mesterhus og blir direktør Region Øst i Mestergruppen

Etter åtte år som kjedeleder i Mesterhus har Raymond Myrland takket ja til et tilbud om å bli direktør for Region Øst i Mestergruppen. 

Denne regionen dekker et stort område fra Kragerø i sør via Oslo, Akershus og Østfold, og til Oppland i nord.

– Raymond takket ja til den nye stillingen fordi dette er en jobb med et stort potensial, nye utfordringer og ikke minst får han jobbe med veldig mange av de menneskene han kjenner godt fra før, skriver konsernsjef/CEO Mikkel Sandvik i Mestergruppen i en melding til Byggeindustrien.

– Jeg har hatt fantastiske år i Mesterhus, og jeg føler at jeg fortsatt har mye ugjort i denne jobben. Når jeg nå har takket ja til å bli Mestergruppens nye regiondirektør i Øst, er det fordi at dette er en jobb med et stort potensial, nye utfordringer og ikke minst så får jeg jobbe med veldig mange av de menneskene jeg kjenner godt fra før, sier Myrland i en kommentar.

– Byggmestrene og huskjedene er våre viktigste kunder, nå kan jeg kombinere mye av den erfaring og kompetanse jeg har fått fra jobben i Mesterhus, til andre viktige virksomheter i Mestergruppen, som blant annet franchiseavdelingene, egne anlegg og Sentrum Bygg, legger han til.

Søket etter ny leder for Mesterhus vil starte opp umiddelbart. Myrland vil fortsette i Mesterhus til hans etterfølger er på plass.

I tillegg er Svein-Helge Skogheim ansatt som ny key account manager for samarbeidende huskjeder og storkunder i Mestergruppen.

Han tiltrer stillingen senest 1. juni. Skogheim kommer til Mestergruppen fra sin stilling som salgssjef i Sødra Interiør.

– Sødra Interiør har gjort seg bemerket som «Årets Leverandør» i Byggeriet de to siste årene, med Svein Helge som KAM for Mestergruppen, heter det i en melding fra selskapet.