Must - region Oslo

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1550 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2014

Multiconsult bygger bro mellom fortid og fremtid, og representerer en spydspiss innen teknologisk utvikling. Fellesnevneren i alle våre prosjekter er at de uten unntak skal bidra til å forbedre liv, vekst og utvikling.

Vi har bidratt til å muliggjøre samfunnsutviklingen i Norge siden 1908 og ser for oss at vi kommer til å prege samfunnsbyggingen også de neste hundre årene. Vi dyrker muliggjøringskulturen og behandler medarbeidere som gjerne heller sprenger grenser enn å gå rundt dem, som våre fremste ambassadører.

Vi er stadig på utkikk etter nye medarbeidere og ønsker å komme i kontakt med studenter som vi møter på karrieredager og bedriftspresentasjoner.

Kunne du tenke deg å skrive oppgave for oss, ta del i et av våre sommerprogrammer eller starte karrieren hos oss? - Hvis "ja" ser vi frem til å høre fra deg.

Multiconsult tilbyr

  • Spennende prosjekter
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Et stimulerende fagmiljø preget av tung kompetanse
  • Godt sosialt og støttende miljø

Alle våre sommerjobber legges ut på våre hjemmesider fortløpende f.o.m. desember under Karriere/Ledige stillinger. Ønsker du å bli vurdert for en sommerjobb må du aktivt søke på en av disse. Eventuelle ledige stillinger for nyutdannede finner du også på våre karrieresider. Dersom du ikke finner en konkret stilling som etterspør din kompetanse, anbefaler vi at du abonnerer på ledige stillinger innenfor de områdene du er interessert i (f.eks. sommerjobb). Du vil da få tilsendt informasjon på mail når en slik stilling blir publisert.

Dersom du har vært i kontakt med oss på en karrieredag eller bedriftspresentasjon er du også velkommen til å sende oss en interessemelding via denne siden . Du må da oppgi hva du kunne tenke deg å jobbe med samt legge ved CV.

Vis flere stillinger: