Multiconsult søker erfaren sivilingeniør/ingeniør innen VVS - Oslo

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre 1750 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Avdeling Bygg og eiendom i Oslo har i dag ca. 100 medarbeidere innenfor fagområdene Prosjekteringsledelse, Konstruksjonsteknikk, VVS teknikk, Elektroteknikk, IKT og Automasjon. Våre medarbeidere arbeider primært med rådgivning og prosjekteringsoppdrag fra tidligfaseutredninger til detaljprosjektering og oppfølging i byggefase innenfor Bygg- og eiendomsmarkedet. Vi legger vekt på å søke utfordrende tverrfaglige prosjekter innenfor både privat og offentlig sektor, og BIM er en naturlig del av vår måte å arbeide på.

Vi kan tilby deltagelse i sterke fagmiljøer med gode utviklingsmuligheter innenfor både fag og ledelse.

FirmaMulticonsult
FylkeOslo
Søknadsfrist30.06.2015

Innenfor avdelingen bygg og eiendom er det pr. i dag ansatt ca. 50 ingeniører/sivilingeniører innen VVS, elektrotekniske anlegg og lysdesign. Utfordringene varierer fra tidligfaserådgivning, konseptstudier, tilstandsanalyser, prosjektering og oppfølging av tekniske anlegg i drift.

Vi jobber i dag med en rekke store, komplekse og spennende prosjekteringsoppdrag, som f.eks Nytt Munch museum, Campus Ås, Ny Kampflybase, og vi vil fortsette å vinne denne type spennende og utfordrende oppdrag.

Vi trenger derfor å styrke vår kapasitet og søker nå en sivilingeniør/ingeniør med minimum 10 års erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet. Erfaring fra disiplinledelse evt. prosjektledelse er ønskelig, og erfaring fra byggeplassoppfølging/byggeledelse er en klar fordel.

Multiconsult tilbyr:

  • Et meget godt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
  • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler sentralt i Oslo
  • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
  • Et aktivt bedriftsidrettslag og sosiale tiltak som bidrar til samhold og trivsel
  • Firmahytter
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: