Tom Falkenhaug og Jan Bergman i Sverre Hellum møter kunder og forbindelser på Bygg Reis Deg. Foto: Svanhild Blakstad

Møter sitt kjernepublikum på Bygg Reis Deg

Sverre Hellum & Sønn er en god gammel travel på Bygg Reis Deg med produkter for kjerneboring og gulvsliping.

– Vi har stort sett entreprenører som kunder, men vi selger også veldig mye til utleieselskapene, sier Tom Falkenhaug i Sverre Hellum & Sønn.

Hovedvirksomheten til det tradisjonsrike selskapet, som har kontorer i Oslo og Tønsberg, er utstyr til kjerneboring. I tillegg har de gulvslipemaskiner, som både sliper og polerer betong og fjerner epoxy.

– Vi er fast på Bygg Reis Deg. Her møter vi kundene våre, og mange kommer langveisfra. Det er folk vi kun snakker med på telefonen, og her får vi møte dem ansikt til ansikt. Det er hyggelig, sier Jan Bergmann.

Og når man snakker om sola, så kommer to karer med trønderdialekt innom.

Andre Lyngvær og Geir Gundersen fra Tromas, som selger verktøy på nett, er kunder av selskapet og tar turen innom og gir noen rosende ord for service.

Andre Lyngvær og Geir Gundersen i Tromas (i midten) benyttet anledningen til å besøke sin leverandør av kjerneboreutstyr under Bygg Reis Deg. Tom Falkenhaug (t.v) og Jan Bergmann (t.h). Foto: Svanhild Blakstad

– Dette er en viktig arena for oss. Her møter vi gamle og nye kunder, og vi får vist frem utstyret vårt. Men vi må begrense oss. Vi har en utrolig stor produktkatalog, så det er bare en brøkdel av det vi leverer vi får vist frem her, sier Falkenhaug.