Motek søker lærlinger i elektroreparatørfaget!

Motek leverer verktøy, festemidler og tjenester til bygg- og anleggsbransjen. Dette inkluderer bransjer som næringsbygg, boligbygg, installasjon og tunneler. Motek hadde i 2021 en omsetning på ca 1200 millioner kroner og har ca. 350 ansatte. Vi har et stort mangfold og fokus på likestilling.

Hovedkontoret ligger i Oslo, men Motek dekker hele landet med våre 32 butikker og over 135 selgere. Motek fokuserer på å gi rådgivning direkte på byggeplassen og tilbyr kvalitetsmerker som Hilti, Festool, Bostitch og produkter under eget varemerke.

FirmaMotek
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Motek er en godkjent lærebedrift og søker etter flere lærlinger i elektroreparatørfaget. Vi ser etter deg som har et klart mål om å ta et fagbrev og er klar for en læretid i et solid selskap hvor arbeidshverdagen vil bestå av feilsøking, reparasjon og service på markedets råeste verktøy!

  • Kvalifikasjonskrav: Fullført og bestått Vg1 Elektro og datateknologi og Vg2 Elenergi og ekom
  • Å arbeide på Moteks verksted innebærer et stort fokus på kvalitet, effektivitet og service til våre kunder
  • Våre ansatte har en bred og variert kompetanse
  • Motek verksted reparerer verktøy og måleutstyr til aktører innen bygg-, anleggs- og elektrobransjen
  • Motek sitt verktøy har høy kvalitet, noe som tilsier at reparasjon i de fleste tilfeller lønner seg både for våre kunder og miljøet
  • Du identifiserer du deg med Moteks verdier - troverdig, nytenkende, lidenskapelig og lagspiller

I Motek verksted vil du få en tilrettelagt læretid, hvor hovedmålet vil være å lære og vi kan love deg at du vil bli tatt godt imot av våre kollegaer i verkstedavdelingen. Vi er medlem av Opplæringskontoret for elektrofag på Øvre Romerike og sammen skal vi tilrettelegge for at du når ditt mål!

Vår visjon er å skape de stolteste øyeblikkene for våre kunder. Det betyr at vi må levere topp kvalitet, jobbe effektivt, samarbeide og ha kunden i fokus. Verkstedavdelingen består av 26 medarbeidere i alle aldre og vi gleder oss til at nettopp DU skal søke læreplass hos oss.

Vi har et toppmoderne verksted tilknyttet vårt hovedkontor i Alf Bjerckes vei 22A i Oslo. Trolig et av Norges "råeste og grønneste" kontor og logistikkbygg.

Som lærling i Motek vil du bli med på en spennende reise fremover hvor vi skal videreutvikle verkstedavdelingen. Om du har interesse for faglige utfordringer i et fremtidsrettet fag kan nettopp du være vår neste lærling!

Oppstart av læretiden vil være 2. september 2024, og som lærling i Motek blir du en selvsagt medarbeider i Motek-familien.

Arbeidstid: Dagtid

Les mer om å være lærling Motek: https://www.motek.no/kunnskapssenter/artikler/godkjent-laerebedrift

Et godt arbeidsmiljø preges av mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.

Ved spørsmål om stillingen kan servicesjef Håvard Mathlin kontaktes på 90021780 eller havard.mathlin@motek.no

I tillegg til å laste opp CV og dokumentasjon i forhold til utdanning, ber vi om at du også legger ved søknad. Lastes opp via «søk her» knappen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: