Administrasjonssekretær Toril Marthinsen i Mesterhus gir seg i kjeden etter 25 år. Med seg fikk hun et bilde laget av den tidligere lederen for Tegra, Solveig Egeland.

Mor Mesterhus gir seg

Administrasjonssekretær Toril Marthinsen har etter 25 år i Mesterhuskjeden valgt å gi seg i mai.

Den ryddige damen som styrer arrangementer i boligkjeden med stålkontroll, skyr oppmerksomhet. Men denne gangen måtte hun tåle å bli hedret under taktfast applaus under Mesterhuskonferansen sist helg som ble arrangert i København.

Hun mottok et bilde som er laget av Solveig Egeland, den tidligere daglige lederen av Mestergruppen-bedriften Tegra. Med gaven fulgte massevis av godord fra kjedeleder Raymond Myrland som gav Marthinsen en stor del av æren for suksessen til Mesterhus.

Mens kjedeledere har kommet og gått, har Toril Marthinsen trofast utført sin jobb. En rask oppsummering viser at hun har tjent så forskjellige typer som Ole Willmann, Roar Jalland, Hans Tischbein, Terje Gottfredsen, Arve Solheim og Raymond Myrland. Særlig dramatisk var det en periode i starten av Mesterhuskarrieren da kjeden var konkursen nær og ble styrt av tre kvinner anført av Elisabeth Larsen som var markedssjef i Block Watne.