Regiondirektør Petter Gram i Optimera. Foto: Optimera

Montér satser friskt i nye lokaler i Skien

5. mars åpner nye Montér Skien, et langt steinkast unna tidligere lokaler. – Vi flytter inn i et totalrenovert lokale med større plass, nye konsepter, bedre utforming og enda bedre beliggenhet. Dette gleder vi oss til å vise frem, sier Petter Gram, regiondirektør i Optimera.

Montér Skien ble åpnet i 2005. Nå melder Optimera i en pressemelding at Montér Skien snart er på plass i nye lokaler med et fotavtrykk på 4.300 kvadratmeter. Bedre plass skal gjøre det mulig å vise frem en enda større bredde av Montér sine konsepter.

– Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle, ikke bare proffkunder, sier Petter Gram, regiondirektør i Optimera i pressemeldingen.

Her kan alle få hjelp til små og store byggeprosjekter, uavhengig av om du skal gjøre jobben selv eller sette den bort. Fra et temperert og støvfritt klimarom på rundt 360 kvadratmeter kan butikken tilby listverk, dører, gulv og plateprodukter. Inn kommer også en ny dør- og vindusutstilling og en egen avdeling med kjøkken, garderobe og bad.

– Sist, men ikke minst får vi en stor og luftig utebutikk på rundt 2.200 kvadratmeter med trelast og byggevarer. Her er det gjennomkjøring slik at kunden kan laste varer under tak, beskyttet fra vær og vind, sier Gram.

Han viser til at Montér Skien gjennom 15 år har opparbeidet seg en god posisjon i markedet i og rundt Skien. Han mener alt nå ligger alt til rette for å videreføre og videreutvikle denne posisjonen.

– Vi er i rute med flyttingen og vi skal være i drift fra dag én, men det er selvsagt noe spenning i kroppen. En stor fordel er at vi kun flytter en snau kilometer. Vi gleder oss og håper å se mange kjente og nye fjes i nye Montér Skien, avslutter Gram.