Petter Gram (t.v.) i Optimera overtar stafettpinnen for Montér Hurum fra Mette Reiner-Vestli og ektemannen Kjell Vestli. Foto: Optimera
Petter Gram (t.v.) i Optimera overtar stafettpinnen for Montér Hurum fra Mette Reiner-Vestli og ektemannen Kjell Vestli. Foto: Optimera

Montér Hurum får Optimera som ny eier

Optimera kjøper Montér Hurum fra dagens eiere Kjell Vestli og Mette Reiner-Vestli.

For åtte år siden skiftet byggevarehuset til Montér fra en annen kjede. Montér har 49 medlemmer som eier byggevarehusene selv. Optimera eier de øvrige og selve Montér-kjedekonseptet. Nå blir Optimera eier også av Montér Hurum, skriver de i en pressemelding.

– Siden vi kom inn i Optimera-systemet igjen har vi hatt økning hele veien, enda det kom en konkurrent lokalt i Sætre. Tilveksten har kommet fordi Montér-kjeden er aktiv, har god logistikk og er veldig godt organisert på en bred og dyp måte. Håndtering av utfordringer som alt rundt koronakrisen blir løst «av seg selv». Det er en lettelse for oss som har nok å henge fingrene i, sier Mette Reiner-Vestli i meldingen.

Hun forteller at selv om ekteparet nå blir pensjonister, så kommer de til å eie og drifte bygningene hvor Montér Hurum holder til.

Montér Hurum er etablert i Åsveien industrifelt, rett ved riksvei 23 i Sætre i gamle Hurum kommune. Seks årsverk inkludert ekstrahjelpere har arbeidsplassen sin i byggevarehuset.

Primærmarkedet er Hurum og Røyken, men byggevarehuset trekker også kunder gjennom Drøbakstunnelen fra andre siden av fjorden. Kundegruppene inkluderer proff, industri, kommune og gjør-det-selv-kunder.

– Vi er mange her som kan takke så mye for et godt og personlig samarbeid gjennom mange, mange år. Når vi nå overtar stafettpinnen på driften av byggevarehuset skal vi sørge for at kundene får det gode tilbudet de er vant med. Det innebærer også fortløpende utvikling av vareutvalg, tjenester og ikke minst digitale muligheter, sier regiondirektør Petter Gram i Optimera i meldingen.