Miljørådgiver

NIRAS Norge har kontorer i Oslo, Drammen og Stavanger, og vi har en voksende kundeportefølje innenfor privat og offentlig sektor. Vår kompetanse dekker de fleste områder innenfor miljø, og inkluderer grunnforurensning og massehåndtering, vannforurensning, forurensning knyttet til utslipp fra industri, utslippstillatelser, miljøsanering, klimagassregnskap og ulike miljøstyringsverktøy (BREEAM, CEEQUAL, MOP- og YM-planer etc.).

Firma NIRAS Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist10.10.2021

Er du klar for en miljøfaglig utfordring i Stavanger?

Vi har mange nye og spennende prosjekter på gang, og ønsker derfor en målrettet og engasjert miljørådgiver i vårt team. Oppgavene du vil møte hos oss er faglig utfordrende og vil kreve innovativ tenkning.

Vi har behov for en miljørådgiver med evnen til å tenke nytt og som liker ansvar. Du brenner for å finne nye løsninger på gitte problemstillinger og kan jobbe både selvstendig og godt i team.

Din profil

  • Du har en høyere miljørelatert utdannelse
  • Du har 3-5 års arbeidserfaring som miljørådgiver
  • Du har god kjennskap til myndighetskrav og miljøregelverk
  • Du har din ekspertise innenfor miljø i bygg, BREEAM, miljøsaneringsbeskrivelser etc.
  • Du er en åpen og utadvendt person
  • Du har erfaring med prosjektledelse og kundekontakt
  • Du har et brennende ønske om å være med i utviklingen av miljøavdelingen i NIRAS Norge
  • Du har gode samarbeidsevner, et godt humør og vil tilføye teamet mange gode ideer

Du blir en del av den internasjonale forretningsenheten til NIRAS, med over 300 medarbeidere innenfor miljøområdet. Til daglig vil du sitte i miljøteamet i Stavanger, men med faglig utveksling av kompetanse og prosjekter med Drammens- og Oslokontoret, så vel som våre avdelinger i Danmark og Sverige.

Vi tilbyr

NIRAS Norge er en dynamisk virksomhet i vekst. Vi leverer tjenester som er bærekraftige og nyskapende innenfor miljø- og energiområdet. Våre verdier ”Vi lytter, vi lærer og vi leverer” er ikke noe vi bare sier, men måten vi arbeider på!

Organisasjonen understøtter tverrfaglig samarbeid med fokus på kunden. Derfor består våre forretningsenheter av høyt spesialiserte medarbeidere med meget forskjellig bakgrunn. Vi setter sammen våre prosjektgrupper på tvers av geografi og stiller alltid med størst faglig tyngde. Kundene og markedet er tenkt inn i vår organisasjon. Det gjør at vi alltid har fingeren på pulsen!

Vi har et velfungerende, uformelt og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi legger vekt på lagånd, åpenhet, riktig og ærlig kommunikasjon. Vi tilbyr deg en utfordrende jobb med gode ansettelsesforhold, inkl. gode pensjonsavtaler, personalforsikring og et fleksibelt valg av personalgoder.

Kontakt oss gjerne

Vil du vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte Ida Johansen, tlf. 932 04 733 eller Eivind Bøe, tlf. 950 57 565.

Send søknad og CV senest 10. oktober. Intervjuer vil bli avholdt fortløpende.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: