Miljørådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist01.05.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe med 13 medarbeider, som preges av et nytenkende, godt og sosialt miljø med bred kompetanse. Din rolle er å styrke gruppens fagmiljø med kunnskap, engasjement og erfaring innen miljørelaterte problemstillinger knyttet til naturmiljø og/eller forurensing.

Hos oss vil du utvikle deg. Som prosjektleder vil du følge opp fremdrift og økonomi samt bidra i markedsarbeid og utvikling av fagområdet ditt. Er du proaktiv og målrettet, er det gode muligheter for at du kan påvirke din egen arbeidsdag- og oppgaver. Gjennom god prosjektstyring har vi stor grad av fleksibilitet i hverdagen. Vi gir jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Stillingen tilpasses din kompetanse, og aktuelle arbeidsoppgaver kan for eksempel være:

 • Konsekvensutredninger av ikke-prissatte tema.
 • Naturkartlegginger: Botanikk (NiN, arter), fisk og ferskvann, vilt, fugl o.l.
 • Miljøoppfølging av anlegg og byggeprosjekter.
 • Utarbeidelse av miljøoppfølgingsplaner, ytre miljø-planer, MTA-planer.
 • Utarbeide tilstandsvurderinger (forurensing) og tiltaksplaner for vassdrag og forurenset grunn, samt følge opp under gjennomføring.

Du vil bidra i alle faser av prosjekter: planlegging, eventuelle befaringer, databehandling, rapportering og kundekontakt. Stillingen er tilknyttet Swecos avdeling på Hamar. Noe feltarbeid og reising må påregnes.

Dette kan du:

 • Du har naturfaglig bakgrunn med utdannelse på masternivå. Relevant erfaring innenfor stillingens arbeidsoppgaver kan veie opp for manglende utdanning.
 • Det er ønskelig at du har minst 3 års erfaring innenfor noen av arbeidsoppgavene. Det er også fint om du har god kjennskap til- og kontakter innenfor markedet.
 • Du har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner.
 • Du er kunnskapssøkende og liker å ta ansvar.
 • Du har glød og engasjement for jobben samt evnen til å spre dette til kollegaer
 • Du kan ta ansvar i spennende prosjekter både nasjonalt og internasjonalt.

Kontaktperson:

Yvonne Johansen

Gruppeleder Vann og Miljø

+47 46677174

Yvonne.Johansen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: