Miljørådgiver

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist08.03.2019

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

NCC Infrastructure, Civil Engineering, er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg.

MILJØRÅDGIVER

Denne ressursen vil jobbe tilknyttet Division Civil Norway med miljøfaglig støtte og bidrag i anbudsprosesser og til våre anleggsprosjekt i utførelsesfase i hele Norge. Som oppstart er rollen tiltenkt et prosjekt i Oslo-området, men det er ønskelig at man har mulighet til å reise til større anleggsprosjekter rundt om i landet når dette er nødvendig.

Vi søker en operativ og faglig dyktig miljørådgiver som har praktisk erfaring med miljøarbeid i anleggsprosjekt. Vi ser etter en person som trives med å jobbe i team, men som også evner å jobbe selvstendig og strukturert med egne oppgaver og er trygg på det. Vi ønsker oss en engasjert kollega med pågangsmot og høy arbeidskapasitet. Du er fremoverlent, men har også evnen til å lytte og finne de smarte løsningene.

Arbeidsoppgaver:

 • Daglig ansvar for miljøarbeidet i prosjektet
 • Gjennomføre miljøinspeksjoner
 • Oppfølging av byggherrens miljøkrav
 • Delta som faglig støtte ved utarbeidelse av tilbud
 • Gjennomføre miljørisikovurderinger på prosjektet
 • Generell rådgivning innen ytre miljø
 • Rapportering (KPI og miljøregnskap)
 • Implementering av NCCs miljøstrategi ut mot byggherrene og prosjektene

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Høyere relevant utdanning og erfaring
 • Kjennskap til lover og forskrifter innen eget fagfelt
 • Minimum 3 års arbeidserfaring fra liknende stilling
 • Strukturert og løsningsorientert

Personlige egnethet vil også bli vektlagt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Høres dette interessant og spennende ut? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 8. mars 2019
Tiltredelse: snarest

Søk her

Kontaktpersoner:

Jorunn Haltbakk
Leder Bærekraft og Miljø, NCC Infrastructure Norway
+47 405 57 302
jorunn.haltbakk@ncc.no

Vis flere stillinger: