Miljørådgiver - Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist11.08.2020

Vil du jobbe med de miljømessig beste løsningene? Vil du bidra til å minske forurensning av luft, jord og vann? Da har du muligheten nå! Vi søker en allsidig miljørådgiver til vårt kontor i Stavanger som vil være med å sikre at vi leverer et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

BLI DEL AV ET LEDENDE FAGMILJØ SOM JOBBER PÅ SPENNENDE PRESTISJEPROSJEKTER

Våre ingeniører er blant de ledende i landet innen blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler rett ved nye Stavanger Universitets Sykehus. Avstanden er kort mellom idé og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor og i åpent landskap. Med et arbeidsmiljø som legger til rette for personlig utvikling og innovativ tenking har COWI dyrket frem verdensmestere som nylig var i Las Vegas for å ta imot pris for verdens beste digitale byggeprosjekt. Denne samme driven har også skaffet oss andre store prosjekter i både innland og utland, blant annet har vi fått i oppdrag å planlegge Regjeringskvartalet, Fornebubanen, nytt sykehus i Stavanger og nytt sykehus i Drammen.

Du vil ha en variert arbeidsdag hvor du jobber i felt og på kontor, og vil jobbe sammen med 5 andre miljørådgivere i Stavanger, og være en del COWIs seksjon Miljø sørvest med 25 ansatte langs kysten fra Bergen til Kristiansand. Vi vektlegger kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre.

VÆR MED Å UTFORME FREMTIDENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter, hvor du arbeider tett sammen med dyktige kollegaer. Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

 • Miljøundersøkelser på land, i sediment og vann
 • Spesialiserte oppgaver knyttet til f.eks. miljøkartlegging av bygg, hydrogeologi, vurdering av avfall, deponi, kartlegging av fremmede arter, mm.
 • Prosjektledelse
 • Tilbudsarbeid

Merk at oppgavene vil tilpasses dine interesser, markedet og avdelingens øvrige behov.

DU ER EN FREMOVERLENT LAGSPILLER MED SANS FOR KVALITET

COWI er på jakt etter deg som er nysgjerrig og miljøfaglig kompetent med engasjement for miljøspørsmål. Du kan være nyutdannet eller erfaren innenfor miljøfag, eksempelvis knyttet til YM-planer, miljøkartlegging av bygg, MOP, skred og ingeniørgeologi, eller kunne vise til relevant erfaring innenfor andre fagfelt. Du har godt humør og bidrar til å skape gode relasjoner til våre kunder. Vi ønsker at du er effektiv og selvgående, og at du kan håndtere flere prosjekter samtidig.

I tillegg har du flere av følgende kvalifikasjoner:

 • bachelor- eller mastergrad i relevante miljøfag
 • erfaring fra prosjektarbeid
 • gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
 • gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper

Personlig egnethet vektlegges, og det er en forutsetning at en har førerkort for personbil.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Et et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet
 • Tilgang til omfattende interne fagnettverk og – samlinger, internkurs, studieturer, sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag, m.m.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du kontakte Bjørn Christian Kvisvik (seksjonsleder) på telefon 416 67 693/e-post bckv@cowi.com

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: