Miljørådgiver Miljøgeologi

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist15.11.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap og engasjement i en stilling hvor du bidrar til innovative og bærekraftige løsninger innenfor miljøfaget. For denne rollen trenger du bachelor/master innenfor miljø, biolog eller kjemi eller tilsvarende. Er du vår nye Miljørådgiver Miljøgeologi? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Miljø og Natur.

Som vår nye Miljørådgiver Miljøgeologi blir du en del av Rambøll sitt kontor i Trondheim. Miljøavdelingen har en svært bred fagkompetanse, blant annet innen grunnforurensning, klimagassvurderinger, miljøkartlegging, økologi og miljøledelse. Vi jobber med spennende og utviklende prosjekt i alle faser, tverrfaglig og enfaglig. Som miljørådgiver vil du få anledning til å jobbe innenfor mange ulike miljøområder og utvikle dine fagkunnskaper i tett samarbeid med andre dyktige medarbeidere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Kartlegging av forurensning i jord, vann og sedimenter
 • Tiltaksplanlegging, prosjektering og prosjektoppfølging
 • Miljøovervåking
 • Rådgivning og kundeoppfølging
 • Myndighetskontakt
 • Muligheter for oppdragsledelse med faglig og økonomisk oppfølging av prosjekter

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Høyere utdanning fra universitet, høyskole eller tilsvarende innen relevant fagfelt (f.eks miljøgeologi, kjemi, geologi/geofag, jord- og vannkjemi)
 • Gjerne noen års relevant erfaring
 • Selvstendig og fleksibel
 • God norsk skriftlig fremstillingsevne
 • Praktisk og interessert i feltarbeid
 • Førerkort for bil

I denne rollen vil det være en fordel om du også brenner for faget, trives ute i felt og ser samarbeidsmuligheter internt og med kunde.

Velkommen til vår divisjon for Miljø & helse

I Rambøll utvikler vi innovative og forskningsbaserte løsninger, som reduserer forurensing og bidrar til å gjenopprette naturområder. Som et av verdens ledende konsulentselskaper innen miljø og helse hjelper vi kundene våre å løse deres mest kompliserte miljøutfordringer. Slik er vi med å skape områder det er godt å leve og ferdes i.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.11.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt Ida Fines, Avdelingsleder, 98 64 11 30

Søk stilling

Vis flere stillinger: