Lena Sagen er ansatt som ny daglig leder for Mestergruppen Arkitekter. Foto: Mestergruppen
Lena Sagen er ansatt som ny daglig leder for Mestergruppen Arkitekter. Foto: Mestergruppen

Mestergruppen Arkitekter har ny daglig leder

Lena Sagen er nyansatt som daglig leder for Mestergruppen Arkitekter.

– Jeg gleder meg veldig til å lede Mestergruppen Arkitekter og er glad for å jobbe sammen med mange dyktige folk. Målet vårt er å skape vekstmuligheter med bakgrunn i det gode verdigrunnlaget og bedriftskulturen som har brakt Mestergruppen Arkitekter langt. Dette skal kombineres med et høyt fokus på sirkulær økonomi og bærekraftige løsninger, sier Lena Sagen i en pressemelding.

Sagen er utdannet sivilingeniør fra NTNU, innen eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning. Hun har tidligere jobbet med bygg- og infrastrukturprosjekter i offentlig og privat sektor, og vært toppleder for regionale og nasjonale forretningsområder. Hun har erfaring fra blant annet Norconsult, Maja Eiendom, Trondheim Eiendom og som direktør for miljø og bærekraft i HRP.

Direktør byggteknisk i Mestergruppen, Gaute Johan Øren, er glad for å få på plass Lena Sagen.

– Etter en prosess med mange gode søkere, så falt valget på Lena Sagen. Hun skilte seg ut med sin faglige kompetanse, innsikt og brede erfaring. Vi er veldig fornøyd med å få Lena med på laget. Hun er opptatt av sosial og økonomisk bærekraft som er et viktig fokusområde fremover. I tillegg har hun solid byggteknisk forståelse, analytiske evner og gode samarbeidsevner.

Lena Sagen tiltrer sin nye stilling 15. februar.