Meister underlagt CJV

Tyske Meister er nå ikke lenger underentreprenør på OPS-utbyggingen i Agder, men arbeiderne er underlagt hovedentreprenøren CJV.

I forrige uke bestemte hovedentreprenør CJV seg for å ta styringen over de arbeidene Meister til da hadde utført. Den tyske underentreprenøren har fortsatt folk på prosjektet, men de er nå underlagt CJV. Meister ha vært involvert i flere sprengningsulykker de siste månedene, og var lenge underlagt sprengningforbud fra Direktoratet for Sikkerhet og Beredskap (DSB).

- Vi følte at vi trengte sterkere kontroll, og har nå tatt styringen. Vi plukker ut de ressursene vi trenger, forteller Kyrre Lian i CJV E 18 til Fevennen.

- Vi har opplevd mye positivt her, men jeg må innrømme at vi føler oss litt urettferdig behandlet. Det ble en allmenn oppfattning av at vi var en slags skurker som ville stjele arbeid i Norge, skriver Thomas Meister i en e-post til samme avis.

Han legger til at Norge er et spennende marked, men er ikke sikker på om selskapet han kommer til å satse mer her allikevel.