Matilde Belsvik er Betonmast-konsernets NysgjerrigPer 2021, og skal dermed utforske innovative og digitale løsninger på deltid gjennom året. Foto: Betonmast

Matilde Belsvik er Betonmasts NysgjerrigPer for 2021

Matilde Belsvik har fått åremålsstillingen som Betonmast-konsernets NysgjerrigPer 2021, og skal dermed utforske innovative og digitale løsninger på deltid gjennom året.

Det skriver Betonmast i en pressemelding tirsdag.

NysgjerrigPer-stillingen ble lansert i 2020 for å forsterke nysgjerrighet, nytenking og innovasjonslyst i Betonmast, og har, ifølge pressemeldingen, resultert i flere nye løsninger og forslag til forbedringer.

25 år gamle Matilde Belsvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU Trondheim, og startet sin karriere i Betonmast som sommerstudent på prosjektene Øvre Vollgate 9 og Clarion Hotel The Hub. I dag jobber hun som prosjektingeniør på prosjektet Gullhaug Torg 5 (GT 5), et Breeam-Nor Excellent-kontorbygg som Betonmast Oslo bygger for Avantor i Nydalen.

- GT 5 er et eksempel på et svært spennende miljøprosjekt med en innovativ og skreddersydd systemfasade som varierer bruk av statiske og dynamiske glassflater. Hvert glasselement blir vektet utfra hvor det skal plasseres for å få maksimalt med dagslys samtidig som det forhindrer at inneklimaet blir for varmt, sier Belsvik.

Prosjektet benytter i tillegg VDC, BIGRoom og ICE-møter.

Utviklingssjef Jon Harald Kristiansen i Betonmast sier de er svært glade for å ha Belsvik med på laget.

– Matilde imponerte oss med søknaden og caseoppgaven hun presenterte, og var den beste kandidaten til jobben. Vi ser frem et nysgjerrig år med mange gode erfaringsutvekslinger, sier Kristiansen.