Master - Sivilarkitekt

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeFlere fylker
StedOslo, Bergen, Kristiansand eller Stavanger
Søknadsfrist27.01.2019

Rambøll har i Norge omkring 200 arkitekter, planleggere, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Vi er en del av et stort tverrfaglig miljø med rådgivere innenfor plan, bygg, anlegg og samfunnsutvikling. Vi er et kreativt miljø i vekst og søker etter flere engasjerte og dyktige arkitekter.

Om stillingene

Vi søker nye dyktige medarbeidere til å styrke vår kompetanse innen prosjektering av viktige samfunns- og arbeidsplassbygninger. Arbeidet vil være knyttet til pågående sikkerhetsrelaterte prosjekter i tverrfaglige team.

Lokalisering ved Rambølls kontor i Oslo, Bergen, Kristiansand eller Stavanger.

Min 3 dager pr uke i prosjektlokale.

Hvem vi søker
Den vi søker er master / sivilarkitekt med min 5 års arbeidserfaring fra arkitekturprosjektering i detaljfase. Sikkerhetsklarering fra andre prosjekter er en stor fordel. Kandidaten må kunne gis autorisasjon for arbeid i pågående prosjekter.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig og strukturert
  • Erfaren bruker av Revit og Adobepakken.
  • Grunnleggende kjennskap til Archicad er en fordel.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Avdelingsleder Lillian Lotsberg. Mob: +47 40220773 Mail: lillian.lotsberg@ramboll.no

Søk stilling