Master - Sivilarkitekt Oslo

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist27.01.2019

Rambøll har i Norge omkring 200 arkitekter, planleggere, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Vi er en del av et stort tverrfaglig miljø med rådgivere innenfor plan, bygg, anlegg og samfunnsutvikling. Vi er et kreativt miljø i vekst og søker etter flere engasjerte og dyktige arkitekter.

Om stillingene

Vi søker nye dyktige medarbeidere til å styrke vår kompetanse innen prosjektering av viktige samfunns- og arbeidsplassbygninger. Arbeidet vil være knyttet til pågående sikkerhetsrelaterte prosjekter i tverrfaglige team.

Lokalisering ved Rambølls kontor i Oslo, Bergen, Kristiansand eller Stavanger.

Min 3 dager pr uke i prosjektlokale.

Hvem vi søker

Den vi søker er master / sivilarkitekt med min 5 års arbeidserfaring fra arkitekturprosjektering i detaljfase. Sikkerhetsklarering fra andre prosjekter er en stor fordel. Kandidaten må kunne gis autorisasjon for arbeid i pågående prosjekter.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig og strukturert
  • Erfaren bruker av Revit og Adobepakken.
  • Grunnleggende kjennskap til Archicad er en fordel.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Vis flere stillinger: