Masseberegner

Nordic Infra AS er et nytt og selvstendig konsulent- rådgivingsselskap innen bygg- og anleggsbransjen. Gjennom bl.a inngått rammeavtale for Nye Veier og arbeid med Fornebubanen for JV Multiconsult/Cowi har vi stor aktivitet og mange spennende oppgaver foran oss. Vi har på kort tid befestet en posisjon i markedet og vi har ambisjoner om ytterligere vekst

Firma Nordic Infra
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2020

Gjennom vårt samarbeid og avtale med det spanske entreprenørselskapet FCC Construcción, støtter vi dem i deres nye prosjekt E6 Ulsberg-Vindåsliene, et prosjekt for Nye Veier. Nordic Infra vil styrke FCC sin anleggsorganisasjon med enkelte nøkkelroller. Arbeidssted vil være på anleggsplass, i nær tilknytning til veiparsellen.

Vi søker en erfaren Masseberegner med anleggsteknisk erfaring.

Våre kandidater

Du har jobbet som stikningsingeniør/geomatiker og har erfaring med masseberegning, helst fra entreprenør. Du er godt kjent med systemverktøy og holder deg oppdatert på den siste teknologiske utviklingen innen ditt fag. Du er kjent med bransjestandarder og gjerne jobbet med målebrev og dokumentasjon tidligere. Du er analytisk, kreativ og har teft for smarte løsninger. For riktig søker, er det også store muligheter for personlig utvikling og mulighet for å være med å bygge opp en egen avdeling innen faget.

Du bør ha en høyere teknisk utdanning i bunnen, og helst noen år med erfaring. Du evner å jobbe selvstendig og har stor handlekraft. I tillegg jobber du strukturert og er ryddig i din opptreden. Du kan formulere deg godt skriftlig. Av andre egenskaper er du en relasjonsbygger og en flink kommunikator. Fordel om kandidaten har erfaring med Tilos eller lignede programvare.

Eksempler på arbeidsoppgaver

  • Kalkulasjon og mengdeberegning
  • Utarbeid mengdegrunnlag og målebrev
  • Utarbeide konkurransegrunnlag og sørge for mengdekontroll
  • Bistå med å utarbeide planer for fremdrift og produksjon

Vi kan tilby

Vi ønsker å tilby våre ansatte noe mer enn en arbeidsplass. Du vil være en del av et arbeidsmiljø og fagmiljø med svært erfarne og kompetente kollegaer med mange års erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Nordic Infra skal kunne tilby kundene de beste- og mest kompetente fagspesialistene i bransjen. I tillegg vil du få:

  • Stor fleksibilitet i egen arbeidshverdag og lite byråkrati
  • Konkurransedyktige betingelser og gode insentiv ordninger
  • Positiv bedriftskultur, ordnede arbeidsforhold og høy etisk standard
  • Svært dyktige kollegaer og spennende utfordringer i et uformelt arbeidsmiljø preget av humor og lite selvhøytidelighet

Ønsker du å vite mer om stilling hva Nordic Infra kan tilby, ta kontakt med Anders Flåtteng på telefon: +47 928 10 007, eller Håkon Tjomsland på telefon: +47 901 19 363.

CV/Søknad sendes til anders.flatteng@nordicinfra.no

Alle henvendelser behandles selvfølgelig konfidensielt. Søknadsfrist: 07.02.2020.

For beskrivelse av øvrige stillinger, se: www.nordicinfra.no

Vis flere stillinger: