Maskinsjef

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo, Buskerud
StedOslo, Hokksund
Søknadsfrist23.04.2019

NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Distrikt Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Tunnel & Heavy Masshandling har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene.

Vi søker nå etter en ny leder, til å lede og utvikle vår maskinavdeling i Hokksund.

MASKINSJEF

Som maskinsjef vil du ha overordnet ansvar for maskinavdelingens ansatte og økonomi. Du vil ha ansvar for investeringer og innkjøp, samt overordnet ansvar for vedlikehold og oppfølging av bruken av anleggsutstyret ute på prosjektene. Du vil også måtte bistå anbudsarbeidet med maskinkompetanse, valg av løsninger, leiepriser m.m. Du vil være et aktivt medlem i distriktets ledergruppe og rapportere til distriktssjef for Tunnel. Kontoradresse vil være ved vårt hovedkontor i Oslo, men noe reisevirksomhet bl.a. til Hokksund må påregnes denne stillingen.

Som maskinsjef er det en fordel at du har/er:

  • maskinteknisk kunnskap og interesse for store maskiner
  • utdannet ingeniør med ledererfaring fra anleggsvirksomhet, gjerne tunneldrift
  • relevant erfaring med personalledelse, organisasjonsutvikling og resultatansvar
  • forhandlingsvant og tydelig i kommunikasjonen
  • selvstendig og initiativrik og har gode samarbeidsevner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver i Experis AS: Kristian Aarsnes Abrahamsen, tlf: +47 913 67 999 / e-post: kaabra@no.experis.com

Registrer din søknad med søknadsbrev og CV via denne linken

Søknadsfrist: 23. april 2019

Kontaktpersoner:

Kristian Aarsnes Abrahamsen
Senior rådgiver, Experis AS
+47 913 67 999
kaabra@no.experis.com

Anette Moen
Rekrutteringskonsulent
anette.moen@no.experis.com

Vis flere stillinger: