Tone L. Grøstad, direktør Maskingrossisternes Forening og Trond Andersen, kundedirektør Norges Varemesse, ønsker utstillere og besøkende velkommen til Smartindustri på Norges Varemesse i 2021. Foto: MGF

Maskingrossistene ønsker velkommen til Smart industri i 2021

13. til 15. april 2021 ønsker Maskingrossisternes Forening velkommen til industrimessen Smart industri.

Det skriver foreningen i en pressemelding denne uken.

Foto: MGF

I 2018 arrangerte Maskingrossisternes Forening (MGF) den første Smart industri-messen. 13. til 15. april 2021 åpnes dørene til andre utgave av messen.

Utstyrleverandører, produsenter og produkteiere samles da på Norges Varemesse i Lillestrøm for å skape en nettverks- og læringsarena for den norske industrien.

– Vi samarbeider med Norges Varemesse for å utvikle konseptet videre, forteller Tone L. Grøstad, direktør i Maskingrossisternes Forening.

Hun forteller at MGF er i samtaler med aktuelle aktører for å skape en møteplass for hele industrien. – 2018 var starten på noe nytt og spennende, og 2021-utgaven av Smart industri skal bli noe mye mer, sier hun.

På Smart industri i 2021 ønsker MGF å presentere fremtidens løsninger i praksis, og blant annet ha et spesielt fokus på ungdom. Industritreffet vil ha fokus på innovasjon, bærekraft og digitalisering, heter det i pressemeldingen fra MGF.