Maskinfører

AF Decom er Norges største rivingsentreprenør. Vi tar på oss oppdrag og miljøsanering av bygninger, industrianlegg, skipsvrak og andre type installasjoner og anlegg i hele Norge. Sikker og skadefri riving med høy grad av gjenvinning av industrielle anlegg har blitt vårt spesialområde. En ny og moderne maskinpark og kvalifiserte medarbeidere gjør det mulig for AF å rydde opp fra fortiden og klargjøre for fremtiden. AF Decom er sertifisert av DNV i henhold til NS EN ISO 9001 / 14001.

Firma AF Decom
FylkeHordaland
StedBergen / Vestlandet
Søknadsfristsnarest

AF Decom søker maskinførere til vår avdeling på Vestlandet

Vi opplever økende ordretilgang, og i det tilfellet trenger vi flere erfarne og dyktige maskinfører på Vestlandet. I din stilling som maskinfører er du en viktig bidragsyter for daglig og effektiv produksjon. Du bidrar til å finne løsninger som gjør at vi kan utføre vår jobb på en sikker og tilfredsstillende måte. AF Decom har Nordens best utstyrte og moderne maskinpark, spesialtilpasset riving. Størrelsen på maskinene varierer fra 900 kilo, til nærmere 100 tonn.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du vil få et stort handlingsrom med en dertil varierende arbeidsdag. AF har konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Arbeidsdagen vil omfatte maskinelle rivearbeider innenfor gitte krav til HMS, kvalitet, tid og produktivitet. Du vil få ansvaret for daglig oppfølging og vedlikehold av maskiner og utstyr.

Vi ser først og fremst etter flere initiativrike personer, som liker å ta i ett tak, og som er selvgående. Erfaring fra tilsvarende eller liknende arbeid er ønskelig. Du må være mobil og samarbeidsvillig. Det er et krav at du behersker norsk, både skriftlig og muntlig.

Arbeidssted: Primært Vestlandet, 4-3 arbeidsrotasjon

Kontaktpersoner:

Agnar Haugen

Avdelingsdirektør Vest-Norge AF Decom

+47 948 15 885

agnar.haugen@afgruppen.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: