Maskinfører, Veidekke Bane

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og er en landsdekkende entreprenør innen alle jernbanetekniske fag. Vi utfører arbeider innenfor overbygning, kontaktledning og signal. Veidekke Bane samarbeider med andre enheter i Veidekke, og utnytter firmaets samlede spisskompetanse og kapasitet i flerfaglige prosjekter, bl.a innen fjellsikring og underbygningsarbeider. Veidekke Bane har i dag 130 medarbeidere og en rekke ulike skinne/veimaskiner. Veidekke Bane har sertifiserte medarbeidere innenfor alle jernbanetekniske fag.

Veidekke Bane har som målsetting å være den foretrukne, og en av de større leverandørene innen bygging, fornyelse og vedlikehold på jernbaner og sporveier.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist16.01.2019

Trives du best med en arbeidsdag i friluft med et selvstendig og humørfylt arbeidslag? Vi jobber med prosjekter over hele landet, så du må ha litt rallarblod i deg og like å jobbe i turnus med hektiske perioder. Vi har en knakende god arbeidsplass og våre folk trives og har det gøy på jobb. Dette vil du også merke om du blir en av oss.

For bygging, ombygging og vedlikehold av jernbane/sporvei søker vi etter maskinførere, gjerne med tilleggskompetanse som HSV, LFS, skinnesveiser eller banemontør. Vi ønsker å skape gode resultater ved effektiv drift, og verdsetter involvering og teamarbeid. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og etterlevelse av Veidekkes verdier, som innebærer å være profesjonelle, redelige, engasjerte og grensesprengende.

Arbeidsoppgaver

  • Maskinkjøring og manuelt arbeid på jernbane og sporvei
  • Daglig vedlikehold av maskiner og utstyr.
  • Deltakelse i andre drifts- og vedlikeholdsoppdrag etter behov

Kvalifikasjoner

  • Minimum to års erfaring som fører av hjulgående anleggsmaskiner eller skogsmaskiner
  • Fagbrev maskinfører, minimum kompetansebevis M2 – M4 – M5
  • Førerkort klasse BE
  • Kompetansebevis C2 og M6
  • Operatørbevis skinneveimaskin, LFS R2 eller HSV vil være en fordel
  • HMS 40 timers kurs

Du tar det som en selvfølge å ha fokus på helse, miljø og sikkerhet. Har du også erfaring med å lede arbeidslag vil det være en fordel.

Vi søker ikke etter en språk-mester, men du må kunne formidle avanserte detaljer både muntlig og skriftlig på en enkel måte. Du må beherske dataverktøy da dokumentasjon foregår elektronisk. Er du hovedsikkerhetsvakt bør du kunne bruke FIDO, Best og Nettpublicator for håndtering av sirkulærer samt kunne bruke GSM-R radio.

Profil

Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid, samt kunne være bas. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet, god kommunikasjon og samarbeid med andre faggrupper. Arbeidet krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye medarbeider, blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring utover kvalifikasjonskravene bli gitt. Du arbeider turnus med syv dagers uke, mye nattarbeid.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å kjøpe aksjer i selskapet. Veidekke har også firmahytter og ulike bedriftsidrettslag.

Spørsmål om stillingen?

Bjørn Modell

926 18 057

Søk stilling

Vis flere stillinger: