Maskinfører Indre Sunnmøre

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

Firma Veidekke Industri
FylkeMøre og Romsdal
StedValldal
Søknadsfrist21.06.2020

Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre? I Veidekke Industri opplever vi økende oppdragsmengde, og har behov for flinke folk til å være med på laget på vår drift- og vedlikeholdskontrakt Indre Sunnmøre.

Vi ser etter en selvstendig, allsidig og ryddig maskinfører. I tillegg til å inneha de nødvendige faglige kvalifikasjoner ønsker vi oss kolleger med en positiv innstilling til variert arbeid i en til tider hektisk hverdag.

Arbeidsoppgaver

 • Generelle produksjonsoppgaver innen veivedlikehold og nyanlegg, inkl. daglig vedlikehold av maskiner og utstyr
 • Praktisk arbeid på vei, som reparasjoner og annet vedlikehold, i henhold til kontrakten og i samarbeid med veivoktere og underentreprenører
 • Vintervedlikehold, inkl. brøyting av fylkesveg med lastebil
 • Betjene maskiner og kjøretøy som lastebil, gravemaskin, hjullaster og veihøvel

Kvalifikasjoner

 • Førerkort lastebil klasse C
 • Maskinførerbevis
 • Erfaring fra tilsvarende bransjer
 • Dataferdigheter til å benytte elektroniske verktøy i all rapportering
 • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 • Erfaring fra lastebilkjøring, gjerne med brøyting

Profil

 • Du er faglig dyktig, løsningsorientert og kan vise til god gjennomføringsevne
 • Du er selvstendig og trygg i jobben din, samtidig som du gjerne og enkelt samarbeider med andre
 • Du har HMS i «ryggmargen» og kompromisser aldri med sikkerheten

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. I Veidekke skal vi lede gjennom involvering, tydelige mål, våre verdier og frihet under ansvar.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende og variert jobb i et uformelt og trivelig arbeidsmiljø med høyt tempo. Du vil bli med på et arbeidslag som er med å fylle et viktig samfunnsoppdrag. Det er delvis stort arbeidstrykk og personer som søker må påberegne å eventuelt gå skift i enkelte perioder. I tillegg må du regne med å inngå i vaktordning på driftskontrakten.

I Veidekke har vi gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i selskapet få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag. Videre må du være praktisk anlagt, like å jobbe i team og være opptatt av kvalitet i arbeidet. Du er en person som liker fysisk arbeid, har godt humør og stå-på-vilje og har godt samspill med dine kolleger på laget.

Kontaktperson

Freddy Hanssen

979 70 030

Søk stilling

Vis flere stillinger: