Markedssjef for divisjon bygninger, avdeling Oslo

Divisjon Bygninger består av ca 500 medarbeidere fordelt på 20 kontorer nasjonalt.

Avdeling Oslo Bygninger består av 10 seksjoner i Oslo, Drammen og Lillehammer. Vi er ett av markedets sterkeste tverrfaglige fagmiljøer innenfor komplekse funksjonsbygg (sykehus, terminaler og grønne bygg). Våre om lag 170 medarbeidere leverer morgendagens løsninger innenfor et bredt spekter av fagområder, som VVS og Energi, Elektro, Brannsikkerhet, Akustikk, Byggeteknikk og Prosjektledelse.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist29.06.2018

Vil du ha en av byggebransjens mest spennende jobber innen markedsledelse? 

Våre medarbeidere jobber på noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, og nye sykehus landet rundt.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, flyplassutbygginger, skoleprosjekter og næringsbygg. Nå søker vi deg som kan lede og videreutvikle vår markedsposisjon innen komplekse byggeprosjekter i Oslo-området. Du vil jobbe tett med regionledelsen, og få en sentral rolle i vårt nasjonale markedsarbeid. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her.

DU FÅR MULIGHETEN TIL Å VIDEREUTVIKLE MARKEDSPOSISJONEN I ET SELSKAP SOM I DAG ER ENGASJERT I NOEN AV NORGES STØRSTE OG MEST PRESTISJEFYLTE PROSJEKTER

Som markedssjef blir du ansvarlig for strategisk utvikling og styrking av COWIs markedsposisjon i BAE-næringen. Du skal bidra til at vi utvikler gode kunderelasjoner, tilbudsprosesser og sikrer en helhetlig markedstilnærming i tett samarbeid med linjeledelsen og andre markedsroller/funksjoner. Markedssjefen forventes videre å bidra til å utvikle markedskompetansen i divisjonen, i samarbeid med tilsvarende stillinger i de tre øvrige regionene i Norge.

Med et stor spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

VI SØKER ETTER DEG SOM ER PRESTASJONSORIENTERT OG SER VERDIEN AV Å DYRKE EN GOD RÅDGIVINGSKULTUR OG KUNDERELASJONER

I stillingen som markedssjef vil du håndtere en rekke ulike utfordrende situasjoner som er kritiske for at vi skal nå våre mål. Vi søker også deg som både har ideer og gjennomføringsevne når det kommer til å tilpasse oss ulike markeder og nye forretningsmodeller.

Vi leter etter deg som har tydelige lederegenskaper, god kunnskap om markedsledelse, og er spesielt sterk på kunderelasjoner og tilbudsprosesser.

Du har solid bransjeerfaring og kompetanse innen prosjekt-/prosjektledelse og markedsledelse. Vi forutsetter at du har høyere utdannelse og minimum ti års relevant arbeidserfaring.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har svært gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner
  • Du har gode samarbeidsevner og liker å jobbe i team
  • Du har et velutviklet bransjenettverk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 29. juni 2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktpersoner:

Erik Rigstad, Avdelingssjef Oslo Bygninger, eri@cowi.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: