Markedssjef for Bygninger Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1200 ansatte. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeViken, Oslo
StedOslo, evt. Drammen
Søknadsfrist08.11.2020

Vil du ha byggebransjens mest spennende jobb innen markedsledelse? Kan du lede og videreutvikle vår markedsposisjon innen komplekse byggeprosjekter i Oslo-området? Og er du god på å utvikle kunderelasjoner? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER OSLO

I Avdeling Bygninger Oslo vil du bli en del av et team bestående av 10 seksjoner i Oslo, Drammen og Lillehammer. Vi er ett av markedets sterkeste tverrfaglige fagmiljøer innenfor komplekse funksjonsbygg (sykehus, terminaler og grønne bygg). Våre om lag 200 medarbeidere leverer morgendagens løsninger innenfor et bredt spekter av fagområder, som VVS og Energi, Elektro, Brannsikkerhet, Akustikk, Byggeteknikk og Prosjektledelse.

DU FÅR MULIGHETEN TIL Å VIDEREUTVIKLE MARKEDSPOSISJONEN I ET SELSKAP SOM ER ENGASJERT I NOEN AV NORGES STØRSTE OG MEST PRESTISJEFYLTE PROSJEKTER

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, flyplassutbygginger, skoleprosjekter og næringsbygg. Som markedssjef blir du ansvarlig for strategisk utvikling og styrking av COWIs markedsposisjon i BAE-næringen. Du skal bidra til at vi utvikler gode kunderelasjoner, tilbudsprosesser og sikrer en helhetlig markedstilnærming i tett samarbeid med linjeledelsen og andre markedsroller/funksjoner. Markedssjefen forventes videre å bidra til å utvikle markedskompetansen i divisjonen, i samarbeid med tilsvarende stillinger i de tre øvrige regionene i Norge. Du vil jobbe tett med regionledelsen, og få en sentral rolle i vårt nasjonale markedsarbeid.

I stillingen som markedssjef vil du håndtere en rekke ulike utfordrende situasjoner som er kritiske for at vi skal nå våre mål. Vi søker også deg som både har ideer og gjennomføringsevne når det kommer til å tilpasse oss ulike markeder og nye forretningsmodeller.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av geografiske grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være prestasjonsorientert, og se verdien av å dyrke en god rådgivningskultur og kunderelasjoner, ha tydelige lederegenskaper, samt like å jobbe i team.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Du har høyere teknisk utdannelse
  • Du har minimum 10 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet. Erfaring fra byggherresiden og/eller eiendomssiden er også svært relevant
  • Du har kompetanse innen prosjekt-/prosjektledelse og markedsledelse
  • Du har et velutviklet bransjenettverk og trives med å skape og utvikle relasjoner
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter i alle leder-roller, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL?
Spørsmål til stillingen kan rettes til regionsjef Tommy Lundegaard // tlu@cowi.com // 977 11 022

Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev innen 8. november. Arbeidssted er Oslo eller Drammen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: