Markeds- og salgskoordinator til Bygg og Eiendom

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2021

Multiconsult har vært, og er, rådgiver for flere av det vi mener er de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene i Oslo. Det ligger krevende salgsprosesser bak prosjekter som Munchmuseet, Deichmanske hovedbibliotek, Nye Rikshospitalet, Kilden barnehage og Bjørvika skole. For å posisjonere oss for videre utvikling av markeds- og salgsarbeidet vårt søker vi nå en markeds- og salgskoordinator som kan bidra til at vi jobber enda smartere og mer effektivt.

Vi ser etter deg som er god til å planlegge og strukturere hverdagen din, og som klarer å holde hodet kaldt og hjertet varmt, selv når det er høyt tempo og mange leveranser samtidig.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har 2-3 års arbeidserfaring. Det er en fordel om du har erfaring fra markeds- og tilbudsarbeid, men ikke et krav. Du har stor arbeidskapasitet, gode koordineringsevner og fremtredende samarbeidsevne. Du er heller ikke redd for å ta ansvar, og tar initiativ til å finne løsninger og tilegne deg informasjon selv, du er serviceinnstilt og positiv. Det er svært viktig at du har en god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og liker å jobbe med utforming og bearbeiding av tekst, både i markeds- og salgssammenheng.

Hva skal du jobbe med hos oss?

Som markeds- og salgskoordinator i Bygg og Eiendom Oslo vil du være en del av vårt marked- og salgsteam. Du rapporterer til Leder for marked og salg i enheten Bygg og Eiendom Oslo.

Arbeidsoppgaver:

 • Du vil ha ansvaret for å identifisere muligheter ved daglig overvåking av ulike markedsplasser som bl.a. Doffin, Mercell og Tendsign. Alle identifiserte muligheter skal logges og følges opp i vårt CRM system.
 • Superbruker i CRM med ansvar for kontinuerlig oppfølging av muligheter og tilbud.
 • Superbruker i CVpartner med ansvar for å bistå med kontinuerlig kvalitetsheving på CVer og referanseprosjekter
 • Administrativ bistand i tilbudsarbeidet der du vil være ansvarlig for å fremskaffe all dokumentasjon som kreves for å svare ut kvalifikasjonskravene, samt levering av tilbudet i henhold til kundens spesifikasjoner.
 • Være redaktør for produksjon og publisering av innhold til digitale flater både internt og eksternt.

Hva kan vi tilby deg?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på. arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet. bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Inger Basberg

Leder Marked og Salg, Bygg og Eiendom

+4798263973

inger.basberg@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: