Mapei tungt til stede på Nordbygg

Mapei har i mange år hatt stort fokus på å være synlige på mange ulike arenaer og en av disse er deltagelse på ulike messer. Denne uken har de vært til stede på Nordbygg i Stockholm.

– Dette er en måte hvor Mapei kan presentere våre produkter og løsninger, samt komme i kontakt med ett større antall kunder, arkitekter og byggherrer, sier Peter Fekte, marketingsjef i Mapei.

Denne uken har Nordbygg blitt arrangert. Dette er Sveriges svar på Bygg Reis Deg og arrangeres annethvert år i Stockholm. Det er ventet cirka 50.000 besøkende og mer enn 900 utstillere.

– Mapei AB har en relativt stor stand hvor det er fokus på løsninger for renovering, vedlikehold, vanntetting samt byggkeramikk. Noen av produktene og løsningene som vises på denne messen er LVT og LVT-system for våtrom, Mapeguard WP-system, Ultratop Loft System, Mapetherm Nordic Flex og Kerapoxy Design. I tillegg er balkong- og bassengløsninger med Mapelastic, beskyttelse av renseanlegg med Purtop 1000 eller Mapecoat EP SEW, tørrsprøyting med DS, dekorativ epoksyterrazzo med Mapefloor EP Terrazzo og forsterkning med Mapewrap-system vist med modeller og systemillustrasjoner, forteller Fekete.